De ce nu vrea copilul din flori al lui Arnold Schwarzenegger să preia numele actorului

Din aventura celebră pe care Arnold Schwarzenegger a avut-o cu o menajeră a venit pe lume Joseph Baena. Ajuns la vârsta de 26 de ani, Joseph are o relație bună cu tatăl lui, însă nu își dorește să se numească Schwarzenegger. 

image

În anii '90, Arnold Schwarzenegger o înșela pe soția lui de atunci, Maria Shriver, cu femeia care se ocupa de curățenia locuinței lor, Mildred Baena. Relația extraconjugală a avut și urmări, deoarece acesta a fost motivul pentru care Maria Shriver a pus punct căsniciei cu starul din „Terminator‟, alături de care are patru copii - pe Katherine, Patrick, Christopher și Christina. 

Citește și: Maria Shriver și-a găsit liniștea la o mănăstire, după despărțirea de Arnold Schwarzenegger

Din celebra aventură, care a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor internaționale, a rezultat un băiat pe nume Joseph Baena, ajuns astăzi la vârsta de 26 de ani. Joseph a crescut alături de mama lui, în California, iar Arnold Schwarzenegger s-a ocupat „în secret‟ de creșterea lui. Asta pentru că băiatul a aflat abia la vârsta de 13 ani cine este tatăl lui, iar atunci dintr-o greșeală:

„Eram în clasa a VIII-a și am fost rugat de mama mea să ies din clasă. Mi-a spus că trebuie să plecăm pentru toată lumea a aflat cine sunt eu și cine este tatăl meu. Aveam 13 ani și treceam prin schimbări fizice și mentale. Dintr-odată viața mea, toată viața mea s-a schimbat‟, a povestit Joseph într-un interviu, despre momentul în care a aflat că este fiul vedetei de cinema. 

image

Arnold Schwarzenegger se înțelege foarte bine cu fiul nelegitim

Fostul culturist și actor, Arnold Schwarzenegger, și-a îndeplinit responsabilitățile financiare față de Joseph și de mama lui, deși a declarat public, în repetate rânduri, că aventura „a fost cea mai mare greșeală din viața sa.‟

Vezi și: Arnold Schwarzenegger recunoaște că aventura cu menajera a fost cel mai mare eșec al lui 

După ce Joseph a aflat cine este tatăl lui, Arnold Schwarzenegger s-a apropiat de el, iar acum au o legătură atât de strânsă încât îi pot face pe mulți geloși. Cei doi merg la sala de fitness împreună, iar actorul îl descrie precum „un fiu fantastic‟ și „un partener grozav de antrenament‟, potrivit „Bright Side‟. 

Arnold Schwarzenegger si fiul sau, Joseph Baena   Instagram (1) jpg

De ce nu își dorește Joseph să se numească Schwarzenegger?

Cel puțin din punct de vedere fizic, Joseph îi seamănă foarte mult actorului, însă în ciuda faptului că au o relație apropiată, tânărul nu își dorește să preia numele celebru al tatălui său. Asta pentru că vrea să facă performanță în actorie și sport, la fel ca Arnold, fără să se folosească de acest nume sonor: „Încerc să fac lucrurile pe cont propriu și să fac o carieră pe baza voinței și determinării mele. Ca bărbat, cred că este important să crești singur. Am muncit foarte mult‟, a spus el într-un interviu pentru „Good Morning America‟. 

Joseph Baena s-a remarcat până acum ca agent imobiliar, culturist, model și actor. El a jucat recent în filmul „Gunner‟, alături de actori cunoscuți, precum „Morgan Freeman și Luke Hemsworth.

Sursă foto: Instagram @josephbaena, @arnoldschwarzenegger 



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg