Cum a fost descurajat Arnold Schwarzenegger în carieră

Până și Arnold Schwarzenegger a întâmpinat obstacole în carieră! Actorul și fostul bodybuilder a povestit cum a fost descurajat la începuturile lui în industria artistică. 

image

Pe lângă activitatea sportivă apreciată și cariera politică, Arnold Schwarzenegger și-a câștigat faima în întreaga lume datorită filmelor de succes în care a jucat, precum „Terminator‟, „Total Recall‟ și „True Lies‟. Este unul dintre cei mai bine plătiți și apreciați actori de acțiune, dar începuturile în acest domeniu nu au fost ușoare. Recent, Arnold Schwarzenegger a povestit cum a fost descurajat în carieră. 

De ce s-au legat oamenii? 

Citește și: La 76 de ani, Arnold Schwarzenegger își critică aspectul fizic: „Da, arăt nasol!” 

„În anii ’70, când am intrat în cinematografie, oamenii îmi spuneau că nu voi reuși din cauza accentului meu‟, a povestit Arnold Schwarzenegger, de origine austriacă. „Iată-mă aici, zece ani mai târziu! Multe dintre replicile pe care le-am avut în filme au devenit foarte populare datorită felului în care pronunț cuvintele‟, a continuat actorul în interviul acordat pentru „Yahoo Entertainment‟. 

Arnold Schwarzenegger, vedetă la Super Bowl 2024

Arnold Schwarzenegger a filmat recent o reclamă pentru Super Bowl, care se intitulează „Like A Good Neighbaaa‟ („Ca un vecin bun‟) și ironizează accentul actorului. „Nu-mi place să fac orice reclamă. Banii sunt grozavi, dar am mulți bani, așa că nu sunt îngrijorat de asta. Totul trebuie să fie organic. Reclama este amuzantă. Am râs foarte mult când am citit replicile‟, a povestit „Terminatorul‟. 

Vezi și acest articol: Cel mai scump antrenor personal. Cât cere Arnold Schwarzenegger pentru antrenamente? 

Cu ce actor își dorește Arnold Schwarzenegger să lucreze 

În același interviu, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că are mulți actori preferați, precum The Rock și Alan Ritchson, însă și-ar dori să lucreze alături de Jason Momoa, pe care îl consideră un actor profesionist: „Este un actor grozav. Este foarte apreciat în industrie pentru că lucrezi ușor cu el și este o persoană cu care poți colabora. Este unul dintre cei mai mari, dacă nu cea mai mare vedetă de acțiune. Mi-ar plăcea să lucrez cu el. Mi-ar plăcea să-l cunosc pentru că nu ne-am mai întâlnit până acum‟, a spus Arnold Schwarzenegger despre vedeta din filmul „Aquaman‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg