Maria Shriver și-a găsit liniștea la o mănăstire, după despărțirea de Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut de la divorțul de celebrul actor. Jurnalista a povestit că a făcut „tot ce a putut‟ pentru a se vindeca, iar liniștea și-a găsit-o la o mănăstire. 

image

La finalul lui 2021, Maria Shriver (67 de ani) și Arnold Schwarzenegger (75 de ani) finalizau procesul de divorț, după 10 ani de la despărțire. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate când ce s-a descoperit că actorul a înșelat-o cu o menajeră, alături de care a făcut și un copil.  

Citește și: Cum arată Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din relația extraconjugală cu menajera și ce crede despre „Terminator‟

Invitată în podcastul „Making Space‟ cu Hoda Kotb, jurnalista a mărturisit că separarea de „Terminator‟ nu a fost deloc ușoară: „Am făcut tot ce am putut pentru a mă vindeca. O privesc ca pe o călătorie de vindecare. Nu mă voi abandona niciodată‟, a spus Maria Shriver. 

Și-a găsit liniștea la o mănăstire 

La scurt timp de la despărțirea de Schwarzenegger, Maria Shriver a mers la o mănăstire, unde o maică a ajutat-o să își privească viața dintr-o nouă perspectivă. Ea a descris experiența ca pe o scenă din filmul „The Sound of Music”:

„Am făcut atât de multe lucruri… Dar unul dintre ele a fost că m-am dus la o mănăstire să stau în tăcere și să caut un sfat‟, a spus ea. „Plângeam… Nu mi-am dat niciodată permisiunea de a fi vulnerabilă, să fiu slabă, să fiu în genunchi. Și după am zis că o să iau asta și o să învăț tot ce pot despre rolul meu‟.

Jurnalista a punctat că s-a simțit „invizibilă‟ atât în familia celebră în care a crescut (mama sa, Eunice, provenea din familia Kennedy, fiind una dintre surorile președintelui asasinat), cât și în căsnicia pe care a avut-o cu Schwarzenegger, sentiment care a afectat-o de-a lungul vieții.

„Iei asta cu tine de-a lungul vieții și ajungi să te pui în situații care continuă, până când îți înveți lecția. Nu este vorba despre ceilalți oameni. Este despre faptul că trebuie să te vezi pe tine însăți. Și asta mi-a luat foarte mult timp să învăț‟ a mai spus ea. 

Citește și: Arnold nu vrea să plătească alimentară fostei soții

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au împreună patru copii: Katherine (33 de ani), Christina (31 de ani), Patrick (29 de ani) și Christopher (25 de ani). De la despărțirea de „Terminator‟, jurnalista a apărut în public alături de fostul soț la evenimentele organizate de copiii lor. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg