Arnold Schwarzenegger recunoaște că aventura cu menajera a fost cel mai mare „eșec‟ din viața lui

Arnold Schwarzenegger a vorbit despre aventura pe care a avut-o în anul 1996 cu menajera Mildred Baena, în urma căreia a rezultat un copil „din flori‟. „Terminatorul‟ și-a descris infidelitatea drept „cel mai mare eșec‟ din viața lui.  

Arnold Schwarzenegger jpg

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, se întoarce în timp și povestește în noul documentar de pe Netflix, „Arnold‟, despre momentul în care i-a recunoscut fostei sale soții, Maria Shriver, că i-a fost infidel cu menajera lor. 

„A fost distrusă‟ 

În anul 1986, Arnold Schwarzenegger se căsătorea cu una dintre nepoatele președintelui John F. Kennedy, jurnalista Maria Shriver alături de care are patru copii - Katherine, Patrick, Christopher și Christina. Zece ani mai târziu de la nuntă, Arnold Schwarzenegger urma să-i fie indifel Mariei cu menajera cuplului, Mildred Baena, și devenea tată în afara căsătoriei. 

La acea vreme, nimeni știa că fiul lui Mildred Baena este și copilul lui Arnold Schwarzenegger, dar pe măsură ce acesta creștea, se putea observa că seamănă foarte mult cu actorul. În cele din urmă, după ce presa a scris că Arnold are un fiu „din flori‟, Maria Shriver i-a cerut acestuia divorțul. 

Citește și: Cum arată Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din relația extraconjugală cu menajera și ce crede despre „Terminator‟

Recent, Arnold Schwarzenegger a vorbit despre momentul în care i-a recunoscut fostei sale soții infidelitatea. Actorul a dezvăluit că „inima i s-a oprit‟ când Maria l-a confruntat și că aventura cu menajera reprezintă „cel mai mare eșec din viața lui‟: 

„Am crezut că mi s-a oprit inima. Și apoi, am spus adevărul‟, a mărturisit actorul, potrivit „US Sun‟. 

Mai mult decât atât, Arnold Schwarzenegger a precizat că Maria Shriver „a fost distrusă‟, deoarece ne amintim că aceasta era prietenă cu menajera care lucrase în casa lor din Los Angeles și avea încredere în ea. 

„A fost o chestiune de genul: cum puteți să ascundeți asta?”. „Maria a trebuit să sufere, copiii au suferit, Joseph, mama lui, toată lumea. Va trebui să trăiesc cu asta pentru tot restul vieții mele‟, a adăugat el. 

Vezi și: Maria Shriver și-a găsit liniștea la o mănăstire, după despărțirea de Arnold Schwarzenegger

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg