Arnold Schwarzenegger recunoaște că aventura cu menajera a fost cel mai mare „eșec‟ din viața lui

Arnold Schwarzenegger a vorbit despre aventura pe care a avut-o în anul 1996 cu menajera Mildred Baena, în urma căreia a rezultat un copil „din flori‟. „Terminatorul‟ și-a descris infidelitatea drept „cel mai mare eșec‟ din viața lui.  

Arnold Schwarzenegger jpg

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, se întoarce în timp și povestește în noul documentar de pe Netflix, „Arnold‟, despre momentul în care i-a recunoscut fostei sale soții, Maria Shriver, că i-a fost infidel cu menajera lor. 

„A fost distrusă‟ 

În anul 1986, Arnold Schwarzenegger se căsătorea cu una dintre nepoatele președintelui John F. Kennedy, jurnalista Maria Shriver alături de care are patru copii - Katherine, Patrick, Christopher și Christina. Zece ani mai târziu de la nuntă, Arnold Schwarzenegger urma să-i fie indifel Mariei cu menajera cuplului, Mildred Baena, și devenea tată în afara căsătoriei. 

La acea vreme, nimeni știa că fiul lui Mildred Baena este și copilul lui Arnold Schwarzenegger, dar pe măsură ce acesta creștea, se putea observa că seamănă foarte mult cu actorul. În cele din urmă, după ce presa a scris că Arnold are un fiu „din flori‟, Maria Shriver i-a cerut acestuia divorțul. 

Citește și: Cum arată Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din relația extraconjugală cu menajera și ce crede despre „Terminator‟

Recent, Arnold Schwarzenegger a vorbit despre momentul în care i-a recunoscut fostei sale soții infidelitatea. Actorul a dezvăluit că „inima i s-a oprit‟ când Maria l-a confruntat și că aventura cu menajera reprezintă „cel mai mare eșec din viața lui‟: 

„Am crezut că mi s-a oprit inima. Și apoi, am spus adevărul‟, a mărturisit actorul, potrivit „US Sun‟. 

Mai mult decât atât, Arnold Schwarzenegger a precizat că Maria Shriver „a fost distrusă‟, deoarece ne amintim că aceasta era prietenă cu menajera care lucrase în casa lor din Los Angeles și avea încredere în ea. 

„A fost o chestiune de genul: cum puteți să ascundeți asta?”. „Maria a trebuit să sufere, copiii au suferit, Joseph, mama lui, toată lumea. Va trebui să trăiesc cu asta pentru tot restul vieții mele‟, a adăugat el. 

Vezi și: Maria Shriver și-a găsit liniștea la o mănăstire, după despărțirea de Arnold Schwarzenegger

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg