La 76 de ani, Arnold Schwarzenegger își critică aspectul fizic: „Da, arăt nasol!‟

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că nu mai este mulțumit de felul în care arată. Ajuns la vârsta de 76 de ani, actorul a recunoscut: „În fiecare zi mă privesc în oglindă și spun: Da, arăt nasol!‟. 

image

Dezvoltarea musculară masivă l-a făcut pe Arnold Schwarzenegger celebru în lumea culturismului și în industria filmului. Și-a cucerit fanele cu proporțiile impresionante, cu mușchii foarte bine conturați, chipul carismatic, barba groasă și cu zâmbetul emblematic.

Astăzi, actorul consideră că vremurile în care făcea furori cu aspectul fizic au apus, motiv pentru care îmbătrânirea îl nemulțumește. În cadrul unei apariții TV, el a spus că se învinovățește pentru că nu mai arată la fel ca în tinerețe. 

„Nu m-am gândit când aveam 30 de ani că se va întâmpla asta‟

Arnold Schwarzenegger a recunoscut în emisiune că nu îi place să se uite la corpul său, deorece este evident cât de mult s-a schimbat: „În fiecare zi mă privesc în oglindă și spun: da, arăt nasol! Uită-te la acest corp! Uită-te la acei pectorali care înainte erau fermi și foarte puternici. Ce se întâmplă aici?‟. 

Citește și: A pierdut 15 prieteni în 20 de ani. Arnold Schwarzenegger, devastat de durere 

Nu este pentru prima oară când actorul vorbește despre îmbătrânire. Într-un interviu pentru „Hollywood Reporter‟ el a dezvăluit că a îmbătrânit mai repede decât bărbații care nu au avut o formă fizică precum a lui:

„Toată viața mea m-am uitat în oglindă și am văzut cel mai bine bărbat, iar dintr-o dată văd o grămadă de porcării. Este groaznic! Ai acele riduri sub ochi. Ai riduri și sub pectorali… Nu este plăcut, dar te descurci‟. „Nu m-am gândit niciodată când aveam 30 sau 40 de ani că se va întâmpla asta… Pe atunci, toate corpurile arătau bine, dar vreau să vă spun că este, pur și simplu, nasol. Este trist pentru că tu știi ce înseamnă să scapi de acea formă pe care ai avut-o‟, a punctat vedeta, conform „Best Life‟. 

image

Arnold Schwarzenegger și-a început cariera în culturism în adolescență și a ajuns să câștige de șapte ori titlul de „Mr. Olympia‟. Succesul său l-a ajutat să obțină roluri în filme importante, precum „The Terminator‟. Când a împlinit 50 de ani, Arnold Schwarzenegger a declarat că această vârstă l-a făcut să se simtă precum „un bun deteriorat‟. 

Sursă foto: Instagram-@ Arnold Schwarzenegger, Pinterest



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg