De ce Regele Charles al III-lea doarme separat de soție

Regele Charles al III-lea și soția lui, Camilla Parker, sunt împreună de peste 50 de ani, însă cei doi soți preferă să doarmă separat și nu au nicio problemă cu asta. Iată de ce! 

image

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles și-a dorit să se retragă la Casa Highgrove, de lângă Londra, în timp ce regina consoartă, Camilla Parker, a preferat să meargă la Casa Ray Mill, conacul pe care l-a cumpărat după despărțirea de primul soț, Andrew Parker și locul unde se află nepoții ei. 

Această decizie nu a fost una de moment. De fapt, Regele Charles și soția lui preferă să doarmă separat de ani de zile. 

Citește și: Povestea Camillei. Cum a ajuns regina consoartă a Regatului Unit 

De ce Regele Charles doarme separat de Camilla Parker

Regele Charles al III-lea și regina consoartă, Camilla Parker, au luat decizia de a dormi separat încă de când s-au căsătorit, în anul 2005.

„Cei doi sunt foarte apropiați, iar acest lucru nu are deloc legătură cu tensiunile dintre ei, (…) Camilla are propria sa cameră la Highgrove, dar stă foarte rar acolo. Când sunt în mediul rural, ea preferă să fie la casa Ray Mill, unde este aproape de familia ei și își întreține grajdurile. Așa au fost mereu lucrurile între ei”, a spus o sursă pentru „The Post”.

Vezi și: Motivul pentru care Donald și Melania Trump dorm separat

„A fost o perioadă foarte grea pentru toată lumea și cred că lumea întreagă poate să vadă cât este de puternică Camilla pentru că îl ajută pe Charles să fie regele care dorește să fie. Ea i-a fost întotdeauna sprijin, dar nu trebuie să ne surprindă că și-ar dori puțin spațiu‟, a mai spus expertul.

Libertatea este extrem de importantă pentru cei doi 

Potrivit expertului regal, Joshua Rom, acest obicei îi ajută să se relaxeze, mai ales când au un program încărcat. El a spus: „Cei doi au un program incredibil, care ar afecta pe oricine, mai ales pe cineva care a trecut de vârsta de 70 de ani‟. 

Mai mult decât atât, expertul regal, Richard Fitzwilliams, a punctat cât de importată este pentru cei doi libertatea în cuplu: „Cei doi au o vârstă similară, au același simț al umorului, aceleași atitudini, aceleași interese… și amândoi știu că uneori au nevoie de puțin spațiu‟, a punctat el. 

În familia regală britanică, nu este pentru prima dată când un cuplu regal ia decizia de a dormi separat. Inclusiv Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au dormit în dormitoare diferite în timpul căsniciei, pentru a evita anumite obiceiuri „enervante‟, precum sforăitul.

Sursă foto: Pinterest



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg