Ce semnificație are inelul pe care Regele Charles îl poartă mereu pe degetul mic

De fiecare dată când apare în public, Regele Charles al III-lea este văzut purtând un inel pe degetul mic de la mâna stângă. Nu este verigheta sa, însă acest inel are o semnificație extrem de importantă. 

image

În familia regală britanică, există câteva reguli vestimentare care sunt respectate cu strictețe de ani de zile. De pildă, doamnele cu sânge nobil nu poartă niciodată haine provocatoare, nu au voie să apară în public cu geanta pe umăr, iar pălăriile sunt accesorii indispesabile atunci când participă la evenimente importante. 

Citește și: De ce nu o vedem niciodată pe Kate Middleton cu geanta pe umăr 

Nici bărbații nu sunt ocoliți de tradiții și de reguli, așa cum este exemplul Regelui Charles al III-lea, care nu se desparte niciodată de bijuteria sa preferată - inelul pe care îl poartă cu mare mândrie pe degetul mic de la mâna stângă. 

De ce poartă Regele Charles al III-lea un astfel de inel? 

Regele Charles al III-lea a fost surprins pentru prima oară purtând acest inel în anii `70, iar în ciuda faptului că au trecut zeci de ani de atunci, încă nu se desparte de bijuteria sa. 

Inelul pe care Regele Charles al III-lea îl poartă mereu este făcut din aur, este un inel de tip sigiliu și mai este supranumit și „inelul gentlemanului‟. Această bijuterie are o vechime de peste 175 de ani, iar Regele Charles l-a primit moștenire. Bijuteria a fost purtată pentru prima oară de către unchiul Regelui, Ducele de Windsor, care a fost Prinț de Wales, înainte să urce pe tron. 

Potrivit „Bloomberg‟, inelele de tip sigiliu sunt folosite încă de pe vremea Vechiului Testament și sunt gravate cu o emblemă a familiei, care reflectă statutul social al proprietarului. Așa că, această bijuterie simbolizează statutul pe care Regele Charles îl are. 

Vezi și: Obiceiurile Regelui Charles: nu mănâncă la prânz și muncește până la miezul nopții

De altfel, inclusiv Prințesa Diana avea un inel similar, iar Kate Middleton a primit o stemă, înainte de căsătoria sa cu Prințul William. Inelele de tip sigiliu nu sunt necesare pentru toți membrii familiei regale, dar reprezintă o modalitate subtilă de a-și arăta mândria familială. 

image

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg