Omagiul adus de Regina Consoartă regretatei Regine: „A râs copios la nunta mea!”

Regina Consoartă a vorbit despre Regina Elisabeta a II-a și lucrurile personale pe care aceasta a ajuns să le descopere despre regretata sa soacră, în seara de dinainte de înmormântarea Majestății Sale.

image

Camila Parker Bowles i-a adus un omagiu televizat mamei soțului său, în care a vorbit despre privirea pătrunzătoare a regretatului monarh britanic, care-și îndrepta „ochii ei albaștri minunați” spre oricine comenta capacitatea ei sportivă cu privire la cursele de cai.

Regina Consoartă a dezvăluit că Elisabeta a II-a adora să-și petreacă verile la Balmoral și că Majestatea Sa știa foarte bine să delimiteze responsabilitățile sale publice de viața privată, făcând adesea pauze în Scoția „pentru propria plăcere”.

Nora reginei a împărțășit, în fața camerelor de luat vederi, o amintire din ziua nunții ei cu Regele Charles al III-lea, când Regina a râs copios văzând cu ce se încălțase mireasa.

Întregul omagiu adus de Camilla a fost difuzat pe BBC la scurt timp după ce s-a ținut un minut de liniște totală, la nivel national, aseară, la ora 20.00.

Cea mai mare bucurie a fostei regine era să urmărească cursele de cai: „Mai evada, din când în când, la Sandringham. Avea armăsarii lângă ea, se ducea zilnic să vadă mânjii, în timp ce se pregătea pentru următoarea întâlnire oficială. Și-a păstrat întotdeauna o parte a vieții numai pentru ea sau familie. Nici măcar nu îndrăzneai să o contrazici legat de felul în care trebuiau crescuți caii, pentru că tot ce primeai era o privire albastră pătrunzătoare din partea ei”.

image

Regina a murit la Balmoral, castelul ei privat din Scoția, unde se relaxa și se bucura de priveliște, dar și de vecinii care o percepeau ca pe orice alt om obișnuit și-i respectau intimitatea.

„Stabilise o regulă clară, conform căreia trebuia să-și facă timp pentru viața privată și pasiunile ei, nu numai pentru responsabilitățile publice. Cred că este extrem de important acest aspect – să ai agenda făcută astfel încât să știi când ești la datorie și când poți face și alte lucruri”, a ținut să adauge Camilla.

„Atunci când a ajuns în Scoția, în august, știam că era pentru propria sa plăcere. Cu toate că lucra, având peste tot cutiile ei roșii cu acte oficiale, beneficia și de prezența familiei și făcea și lucrurile care-i făceau plăcere”, a declarat Regina Consoartă.

Regina in 2022 jpg

Camilla a vorbit și despre ziua nunții ei, de pe 5 aprilie 2005. „Țin minte cum mă întorceam de la Casa Clarence la Windsor, în ziua în care m-am căsătorit. Eram destul de emoționată și, dintr-un motiv oarecare, mi-am pus o pereche de pantofi diferiți, cu tocuri de înălțimi diferite”, a povestit Camilla.

„Eram deja la jumătatea drumului când mi-am dat seama că țopăiam în încălțările mele cu tocuri diferite. Și ea m-a văzut și a început să râdă de întreaga situație. Avea simțul umorului!”, a conchis soția Regelui Charles al III-lea.

Foto - Shutterstock, Profimedia



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg