Omagiul adus de Regina Consoartă regretatei Regine: „A râs copios la nunta mea!”

Regina Consoartă a vorbit despre Regina Elisabeta a II-a și lucrurile personale pe care aceasta a ajuns să le descopere despre regretata sa soacră, în seara de dinainte de înmormântarea Majestății Sale.

image

Camila Parker Bowles i-a adus un omagiu televizat mamei soțului său, în care a vorbit despre privirea pătrunzătoare a regretatului monarh britanic, care-și îndrepta „ochii ei albaștri minunați” spre oricine comenta capacitatea ei sportivă cu privire la cursele de cai.

Regina Consoartă a dezvăluit că Elisabeta a II-a adora să-și petreacă verile la Balmoral și că Majestatea Sa știa foarte bine să delimiteze responsabilitățile sale publice de viața privată, făcând adesea pauze în Scoția „pentru propria plăcere”.

Nora reginei a împărțășit, în fața camerelor de luat vederi, o amintire din ziua nunții ei cu Regele Charles al III-lea, când Regina a râs copios văzând cu ce se încălțase mireasa.

Întregul omagiu adus de Camilla a fost difuzat pe BBC la scurt timp după ce s-a ținut un minut de liniște totală, la nivel national, aseară, la ora 20.00.

Cea mai mare bucurie a fostei regine era să urmărească cursele de cai: „Mai evada, din când în când, la Sandringham. Avea armăsarii lângă ea, se ducea zilnic să vadă mânjii, în timp ce se pregătea pentru următoarea întâlnire oficială. Și-a păstrat întotdeauna o parte a vieții numai pentru ea sau familie. Nici măcar nu îndrăzneai să o contrazici legat de felul în care trebuiau crescuți caii, pentru că tot ce primeai era o privire albastră pătrunzătoare din partea ei”.

image

Regina a murit la Balmoral, castelul ei privat din Scoția, unde se relaxa și se bucura de priveliște, dar și de vecinii care o percepeau ca pe orice alt om obișnuit și-i respectau intimitatea.

„Stabilise o regulă clară, conform căreia trebuia să-și facă timp pentru viața privată și pasiunile ei, nu numai pentru responsabilitățile publice. Cred că este extrem de important acest aspect – să ai agenda făcută astfel încât să știi când ești la datorie și când poți face și alte lucruri”, a ținut să adauge Camilla.

„Atunci când a ajuns în Scoția, în august, știam că era pentru propria sa plăcere. Cu toate că lucra, având peste tot cutiile ei roșii cu acte oficiale, beneficia și de prezența familiei și făcea și lucrurile care-i făceau plăcere”, a declarat Regina Consoartă.

Regina in 2022 jpg

Camilla a vorbit și despre ziua nunții ei, de pe 5 aprilie 2005. „Țin minte cum mă întorceam de la Casa Clarence la Windsor, în ziua în care m-am căsătorit. Eram destul de emoționată și, dintr-un motiv oarecare, mi-am pus o pereche de pantofi diferiți, cu tocuri de înălțimi diferite”, a povestit Camilla.

„Eram deja la jumătatea drumului când mi-am dat seama că țopăiam în încălțările mele cu tocuri diferite. Și ea m-a văzut și a început să râdă de întreaga situație. Avea simțul umorului!”, a conchis soția Regelui Charles al III-lea.

Foto - Shutterstock, ProfimediaRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg