De ce s-a sinucis Cătălin Caragea, fostul concurent de la Românii au talent. Tânărul de 22 de ani ascundea o mare durere

2 catalin caragea jpg jpeg

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase şi fost concurent al emisiunii ”Românii au talent”, s-a sinucis, iar motivul ar fi fost faptul că părinţii lui au divorţat şi au plecat în străinătate. Din păcate, ei nu vor participa la înmormântare.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost găsit fără suflare într-un apartament din Chişinău.

Tily Niculae e disperată! Urmează să nască, iar spitalul unde era programată s-a închis din cauza coronavirusului

Potrivit datelor poliţiei, acesta nu avea semne de moarte violentă pe corp, decât urmele produse de strangulare. Mâine, 27 martie, tânărul în vârstă de 22 de ani va fi condus pe ultimul drum doar de bunica sa, femeia care l-a crescut şi care se află în stare de şoc.

Din cauza carantinei impusă de pandemia de coronavirus, niciunul dintre părinţii lui Cătălin nu vor putea fi prezenţa la înmormântare. Părinţii lui sunt divorţaţi, tatăl se află în Italia şi nu are posibilitatea să se deplaseze în Moldova. Iar mama băiatului, care este în Austria, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi, la fel, nu se poate deplasa la înmormîntarea propriului copil.

Începe testarea COVID-19 în Bucureşti. Adrian Streinu-Cercel: "Dacă se va depista vreun caz pe o scară de bloc, toţi locatarii vor intra în carantină 14 zile"

Tatăl lui Cătălin şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare. "A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, fecioraşule", a scris Ion Caragea, potrivit Click.ro.

Înhumarea va avea loc în satul Malcoci, raionul IaloveniRecente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg