De ce şi-a urât Jennifer Aniston tunsoarea din serialul Friends. Milioane de fani n-ar fi vrut să afle motivul

1 jennifer aniston jpg jpeg

Coafura lui Jennifer Aniston, din Friends, a fost o sursă de inspiraţie pentru multe femei, care îşi doreau o schimbare de look. Părul dezordonat al personajului Rachel a fost apreciat de mulţi fani, dar Jennifer nu suporta acea frizură. Actriţa a declarat că mai bine s-ar tunde cheală, decât să adopte din nou faimoasa tunsoare.

De la încheierea filmărilor, actriţa a jucat în mai multe filme şi seriale, însă indiferent de locul în care o va duce cariera, Jennifer Aniston va rămâne apreciată de mulţi pentru rolul său din Friends: „Îmi este dor să fiu alături de oamenii pe care îi iubesc enorm şi îi respect dincolo de cuvinte‟, declara Jennifer într-un interviu. În anii ’90 nu exista coafură mai apreciată decât cea a lui Rachel Green, din serialul de succes Friends. În ciuda acestui aspect, actriţa şi-a urât de-a dreptul look-ul emblematic: „Cred că a fost cea mai urâtă tunsoare pe care am văzut-o vreodată‟, spunea ea.

Jennifer Aniston avea părul lung

Pe vremea când Jennifer a fost acceptată pentru rol, ea avea părul foarte lung, dar stiliştii serialului s-au gândit că ar fi cazul să schimbe puţin lucrurile şi să îi ajusteze lungimea. A fost o schimbare binevenită, iar ei, iniţial, i-a plăcut foarte mult.Totuşi, pe parcursul timpului, Jennifer a ajuns să îşi urască de-a dreptul tunsoarea. Look-ul ei necesita multă întreţinere şi atenţie deosebită: „L-aş blestema pe hairstilist. Îmi venea să plâng. De fiecare dată aveam nevoie de trei perii ca să îl îngrijesc. Era ca şi cum ai face o intervenţie chirurgicală

, declara Jennifer.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Fan account (@jenaniston.cyprus)

O postare distribuită de Fan account (@jenaniston.cyprus)

Milioane de femei au împrumutat coafura

Fanii şi vedetele au încercat să îi iimite tunsoarea. Deşi era un look simplu şi elegant, a fost destul de dificil de recreat. Odată cu amploarea serialului Friends, saloanele de coafură din Statele Unite au început să primească o cerere impresionată de reproducere a acestui look. Iar peste 11 milioane de femei din Marea Britania au încercat acestă tunsoare. Nu doar fanii au vrut să o imite, ci şi alte vedete, precum Savannah Guthrie sau Selena Gomez au recunoscut că s-au tuns la fel ca personajul interpretat de Aniston.

Care erau secretele coafurii impecabile

Hairstiliştii spun că pentru a avea acel look celebru este nevoie de tăieturi ample, ca să menţi un aspect scurt şi ascuţit. Totodată necesită multă îngrijire. Întotdeauna după spălare, părul trebuie îndreptat cu perii speciale pentru a-i da un volum pe măsură. Acesta a fost şi motivul pentru care Aniston îşi ura de-a dreptul tunsoarea: „Sincer, în aceea perioadă am fost frustrată. Nu mă puteam îndrepta singură la păr. Aveam nevoie constant ca un hairstilist priceput să fie la dispoziţia mea. Nu eram deloc un fan al acestei tunsori

, declara Aniston. Întrebată dacă ar purta acel look pentru tot restul vieţii, Jennifer a spus că ar prefera să fie rasă în cap decât să mai suporte acea tunsoare pretenţioasă.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram  Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg