Demi Moore, îngenuncheată de boli: „Organele îmi cedau rând pe rând!”

La cei 60 de ani ai ei, arată de zici că plesnește de sănătate. Însă vedeta de la Hollywood a experimentat niște probleme medicale, care i-au amenințat viața.

image

Are 60 de ani și arată ca de 30! Demi este întruchiparea vitalității și a sănătății desăvârșite, însă nu tot timpul a fost așa. Moore a trecut prin niște momente extrem de complicate cu niște ani în urmă. De ce-a suferit vedeta?

Problemele de sănătate pe care le-a avut au început încă din tinerețe, când a fost nevoită să poarte plasture de ochi ca pirații. Ochiul ei drept, care nu funcționa cum trebuia, a necesitat două operații până să-și revină. Mai mult, Healthline ne informează că actrița de la Hollywood a suferit de nefrită acută, ceea ce înseamnă o boală inflamatorie care afectează rinichii. Și asta nu e tot!  

În 2019, am aflat cu toții chiar de la ea că 2012 a fost un an extrem de complicat pentru ea, în care s-a simțit atacată din toate părțile, nivelul stresului ei crescând îngrijorător de mult și afectându-i sănătatea. Și, tocmai pentru că se afla într-un stres greu de suportat, Demi a recurs la consumul de droguri, în urma căruia a suferit o criză care i-a pus în pericol viața.

Și, de parcă toate acestea nu erau de-ajuns, a contactat un virus care aproape că i-a venit de hac. Virusul necunoscut i-a afectat atât de mult organismul și așa ultra-solicitat din cauza consumului excesiv de alcool și droguri, încât aproape c-a omorât-o. Trupul vedetei devenise atât de firav, încât abia dacă mai putea lupta pentru a rămâne în viață. Demi Moore se afla în pragul unor multiple insuficiențe ale organelor, care, în mod normal, devin, în scurt timp, fatale.

image

„Se întâmpla ceva cu mine. Organele mele interne cedau ușor unul după altul”, a povestit ea ulterior în The New York Times. Din fericire, a reușit să treacă peste momentul crucial din viața ei după ce a cerut ajutorul specialiștilor de tot felul. Astfel, și-a tratat nu numai problemele fizice pe care le avea, dar și rănile emoționale care-i mențineau problemele medicale și chiar i le înrăutățeau.

Dar cum de ajunsese Demi Moore într-o astfel de situație disperată?

Ei bine, ea a crescut într-o familie în care ambii ei părinți erau alcoolici, iar ea le-a copiat exemplul, din păcate. În tinerețe, a consumat și ea alcool și droguri, așa cum văzuse și ea la părinții ei, dar reușise apoi să scape de dependență pentru o vreme. Abia când a mai dat iar de greu, s-a reapucat de consumat substanțe interzise. Și, după cum spune chiar ea, erau cât pe ce să o doboare definitiv.

image

După ce a pierdut o sarcină în timpul mariajului ei cu Ashton Kutcher, Moore s-a apucat iar de băut în exces și de consumat droguri. Acea perioadă din viața ei ajunsese să fie atât de întunecată, încât vedeta reușise cu comportamentul ei greu de suportat să-i îndepărteze pe copiii ei de ea. A putut să renunțe la droguri abia după ce a făcut acea criză la un eveniment, iar una dintre fiicele ei a descoperit-o prăbușită pe jos.

Din păcate, toți cei patru copii ai vedetei s-au luptat și ei cu dependențele dăunătoare, dar au reușit cu toții să le țină în frâu, într-un final. Demi a cedat drogurilor ultima dată în 2012, după care și-a revenit, iar sănătatea ei este acum mai bună ca niciodată.

Foto - Shutterstock



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg