Denzel Washington, cu ochii învinețiți. „A arătat ca un ornament de Crăciun‟

Pe platourile de filmare se pot întâmpla multe accidente - de la răni banale, până la lovituri fatale. Actorul Denzel Washington (67 de ani) cunoaște cel mai bine acest lucru, deoarece a fost implicat într-un incident, când un coleg de muncă cunoscut, i-a învinețit ochii. Iată ce s-a întâmplat! 

image

Când filmezi pentru un proiect important, nimeni nu îți garantează că totul o să meargă perfect. Dar, dacă ești un actor cunoscut, cel puțin speri că totul o să decurgă așa cum ți-ai planificat și vei fi lipsit de evenimente imprevizibile. În ciuda faptului că Denzel Washington este unul dintre cei mai buni actori în viață, el a avut parte, în urmă cu câțiva ani, de o zi de filmare pe care o s-o țină minte mult timp. 

Citește și: Cum poate schimba moartea Halynei Hutchins Hollywoodul? Femeia a fost împușcată mortal de Alec Baldwin la filmări 

Incidentul de pe platourile de filmare

În anul 2012, Denzel Washington se afla la filmările „Safe House‟, un film de acțiune despre doi agenți CIA. Filmul include o cascadorie în care personajul jucat de actorul Denzel Washington (Tobin Frost) încearcă să îl sufoce pe Matt Weston, personaj jucat de actorul Ryan Reynolds. În timpul scenei de acțiune, Reynolds l-a lovit pe Washington, în mod accidental, în față cu capul. „Am simțit că i-am lovit ochiul atât de tare, încât eram sigur că i l-am scos‟, a spus actorul.

image

(Denzel Washington și Ryan Reynolds)

În urma acestui incident, Reynolds a crezut că va fi exclus de la filmări: „M-am gândit că voi fi trimis acasă. Asta este... Nu numai cariera mea, ci și pulsul meu urma să înceteze‟, a declarat actorul, speriat de cele întâmplate. 

Vezi și: Accidente mortale la filmări. Bruce Lee, distrus, după ce în filmul „Corbul‟, în care juca fiul său, Brandon, s-au folosit gloanțe reale

Reacția lui Denzel Washington

Cu un ochi vânăt, Denzel Washington a acționat cu calm și și-a asigurat colegul că totul este în regulă: „Hei, se mai întâmplă și accidente. Hai să o facem din nou și vom trage din cealaltă parte, ca să putem continua‟, a spus Denzel. 

Cei doi au filmat din nou scena, iar incidentul s-a repetat. „Pentru un minut, a arătat ca un ornament de Crăciun… Da, am vrut să mor‟, a spus Ryan.

La promovarea filmului, Denzel și Ryan au glumit despre incident. La acea vreme, Ryan a spus: „Aceasta a fost pensionarea mea anticipată, i-am înnegrit un ochi lui Denzel Washington și probabil trebuia să plec acasă‟

Sursă foto: ShutterstockRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg