Descoperă beneficiile măştilor faciale cu hrean!

1 70778 original jpg jpeg

Mai ales pe timpul iernii, hreanul este nelipsit din bucătărie şi dă un gust aparte mâncării. Însă el poate fi folosit cu succes şi în reţetele de înfrumuseţare. Iată cum să le prepari!

Ce poate fi mai supărător decât o acnee urâtă? Ca să scapi de coşuri,poţi să-ţi prepari singură o reţetă simplă şi foarte ieftină. Razi o bucată mică de hrean pe o răzătoare,de preferat de sticlă,şi o pui în sticle de culoare închisă,împreună cu o cantitate suficientă de oţet de mere,cât să cuprindă toată leguma. Laşi la macerat timp de şase ore,îl înveleşti într-un tifon,şi apoi aplici cataplasme pe zonele cu probleme.

Petele inestetice de pe obraz,piept sau de pe mâini,îşi pot pierde nuanţa intensă sau pot chiar să dispară de pe epidermă cu ajutorul oţetului de hrean. Ai nevoie de o mână de rădăcină din această legumă tăiată bucăţele,pe care o pui într-o sticlă şi peste care torni o cană cu 250 ml de oţet de mere. O laşi să stea şase zile şi apoi,folosindu-te de dischete demachiante,tamponezi petele în fiecare seară.

Împotriva ridurilor şi pentru un ten catifelat,aplică-ţi pe obraz,în fiecare seară,sirop de hrean. Dai pe răzătoare o rădăcină de hrean,adaugi patru linguri cu miere de albine,amesteci bine şi laşi jumătate de oră la macerat. Strecori amestecul cu ajutorul unui tifon şi obţii un sirop crud,iar resturile le pui la fiert cu apă cât să le acopere. Apoi le strecori prin presare şi când s-au răcit,combini siropul crud cu restul de plantă fiert.  Ţine siropul de hrean un sfert de oră pe faţă şi-l îndepărtezi cu un tampon de vată sau cu o dischetă demachiantă înmuiată în lapte.

Info:Nu folosi măşti de faţă sau cataplame cu hrean dacă ai pielea foarte sensibilă sau alergică.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg