Dietă în cuplu! Cum se mențin în formă Chris Hemsworth și Elsa Pataky

De când și-au oficializat relația în 2010, Chris Hemsworth și Elsa Pataky formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Desigur, ei fac și sacrificii pe măsură. Iată cum reușesc să se mențină în formă cei doi actori! 

image

În procesul de slăbire, sprijinul partenerului de viață este important, iar când ambii urmează același stil de viață succesul este garantat. Acesta este și cazul actorilor Chris Hemsworth (40 de ani) și Elsa Pataky (47 de ani), care și-au arătat trupurile fără cusur, vara trecută, în vacanța din Spania. Potrivit „Eat This, Not That!‟, ambii muncesc din greu pentru a fi în formă. 

Ce face Chris Hemsworth pentru a se menține în formă

Pentru a se menține în formă, Chris Hemsworth consumă mai multe mese pe zi. Antrenorul său, Luke Zocchi, a dezvăluit că actorul mănâncă puțin și des (între 6 și 8 mese, pe zi), deoarece îl ajută la stimularea metabolismului. De regulă, actorul consumă friptură de pui, pește, orez alb, cartofi dulci, iar între mese, bea un shake bogat în proteine. În plus, actorul ține cont de principiile postului intermitent. Inclusiv soția, Elsa Pataky, a început să postească datorită lui Chris. „Corpurile noastre sunt capabile să rămână fără hrană mai multe ore‟, a spus ea. Această metodă, de a consuma alimente, într-o fereastră de 8 ore sau mai puțin, ajută la slăbit, deoarece mănânci mai puține calorii pe parcursul zilei. 

Citește și: Avantajele postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit!

Pe lângă dieta sănătoasă pe care o urmează, Chris Hemsworth se antrenează în sala de fitness cu greutăți și este pasionat de box. 

Elsa Pataky este vegetariană 

Actrița are o dietă bazată pe plante, bogată în leguminoase, cereale și legume prospete sau congelate. Printre alimentele sale preferate se numără: fasolea, broccoli, cartofii și orezul.

Citește și: Dieta metabolică te slăbește 20 kg în 13 zile. Meniul pe zile e aici 

Elsa Pataky face și mișcare. Ea practică yoga cu greutăți, de ani de zile: „Antrenamentul de yoga cu greutăți chiar funcționează. Întinderile sunt importante pentru mușchi, iar pe femei le ajută să obțină acea formă frumoasă a corpului‟, a declarat ea, potrivit sursei menționate. 

Sursă foto: Instagram-@Chris Hemsworth, Pinterest Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg