Din culisele serialului „Tânăr și neliniștit”. Secrete din vestiarul actorilor

Actorul Peter Bergman, care-l interpretează pe Jack Abbott în telenovela de mare succes, a dezvăluit, pentru site-ul Soaps.com, că lucrul la un asemenea proiect n-a fost decât o mare bucurie pentru care el este etern recunoscător.

image

Vedeta ține să precizeze că subiectele abordate în acest serial au întotdeauna de-a face cu „conflictele reale de familie, care se prezintă întotdeauna probleme la fel de reale”. Cu toate că fanii show-ului de-abia așteaptă să descopere noile replici și situații limită ale personajelor, ei bine, există așa ceva și-n realitate. Adică la filmări sau în culisele serialului. De pildă, în vestiarul actorilor. Acolo s-au desfășurat niște întâmplări care au rivalizat scenariul telenovelei.

Câțiva dintre actorii veterani ai show-ului au dezvăluit câteva dintre lucrurile auzite în vestiarul vedetelor, iar fanii lor de pe Twitter s-au bucurat enorm de momentele de sinceritate al acestora.

Pe contul de Twitter al serialului „Tânăr și neliniștit”, câțiva actori care se pot regăsi pe genericul serialului au dezvăluit care este camera de schimb pe care o invidiază cel mai mult, ce actor a primit cea mai bună încăpere destinată doar lui. Mai mult, aceștia au făcut cunoscut programul lor liber, ce fac ei între filmări.

Peter Bergman (adică Jack Abbott) a declarat că el e mulțumit cu camera de schimb pe care o are el, în timp ce colega sa de platou, Mishael Morgan (adică Amanda Sinclair din serial) invidiază încăperea pe care a primit-o Melody Thomas Scott. „E ca un apartament”, a început aceasta să explice. „Există trepte înăuntru și atât de mult spațiu!...”, a continuat cu invidie Morgan.

Întrebați ce fac ei când au de așteptat până să fie poftiți pe platou, Scott a avut imediat răspunsul pregătit: „Mă uit la orice show cu polițiști există în programul TV, pentru că sunt un detectiv de canapea”.

Michael Mealor (Kyle Abbott din serial) a oferit un răspuns previzibil pentru fanii care-i știu deja pasiunile: „Fie citesc ceva sau ascult un podcast. Sau stau, pur și simplu, pe canapea și mă uit la televizor”. Iar la televizoarele pe care le au ei în vestiare se difuzează și tot ce filmează pe platou, iar toată lumea poate urmări ce fac colegii lor de breaslă în fața camerelor.

Poate că nu e deloc o coincidență faptul că Scott e așa un detectiv priceput, pentru că are destule povești complicate de clarificat din serial. Chiar și pentru un serial de după-amiază, „Tânăr și neliniștit” are niște intrigi care îi țin pe telespectatori lipiți de ecrane chiar și după decenii întregi de la lansarea serialului!

Foto - ShutterstockRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg