Dolly Parton dezvăluie secretul succesului. „Este o trăsătură a familiei‟

Cântăreața și femeia de afaceri, Dolly Parton, se bucură de succes răsunător, încă de la primul său hit, „Hello, I’m Dolly‟, lansat în anul 1967. La vârsta de 76 de ani, Dolly se simte în formă și își organizează perfect activitățile de peste zi. Cum reușește? Are un secret pe care l-a moștenit de la tatăl său. 

image

Este greu să găsești o interpretă de country la fel de talentată și ambițioasă ca Dolly Parton. Născută dintr-o familie extrem de săracă, după cum ea însăși a declarat, Dolly a reușit prin ambiție să ajungă pe marile scene internaționale cu muzica sa. Astăzi, la 76 de ani, ea rămâne una dintre cele mai de succes interprete ale acestui gen muzical, fiind considerată de mulți o adevărată „Regină a muzicii country‟. De asemenea, în ceea ce privește aspectul fizic, putem spune că Dolly Parton sfidează timpul și că arată din ce în ce mai bine. Oare a găsit elixirul tinereții!? Un lucru este cert, Dolly reușește de ani de zile să își organizeze perfect toate activitățile, având un mic secret - lipsa de somn. 

Dolly Parton își începe ziua la 3 dimineața 

De ani de zile, Dolly Parton este foarte matinală. Ea se trezește zilnic la 3 dimineața și în acest fel reușește să facă tot ce își propune. „Nu am nevoie de mult somn. Mă culc destul de devreme, dar dacă mă trezesc târziu, există un mic ceas în mine, care îmi spune «este ora 3»‟, a spus ea, potrivit „Daily Mail‟

image

Se pare că acest obicei l-ar fi moștenit de la tatăl său, Robert Lee Parton. „Fac cele mai bune treburi atunci. Nu am nevoie de mult somn ca alți oameni, asta este un fel de trăsătură a familiei Parton. Sunt ca tatăl meu. Întotdeauna se trezea devreme, chiar dacă trebuia să se culce târziu‟, a adăugat ea. 

Dolly Parton și secretele frumuseții

Am putea crede că Dolly Parton folosește produse scumpe de îngrijire, însă artista a declarat că nu apelează la tehnici sofisticate: „Nu dețin ritualuri pentru piele și nu cred că trebuie să plătești o mulțime de bani ca să ai produse bune‟, a spus ea. 

În schimb, o ajută faptul că nu a făcut plajă niciodată: „Nu m-am expus niciodată la soare. Nu am aceleași probleme pe care le au femeile de vârsta mea pentru că nu am făcut plajă‟, a declarat, cu bucurie, artista. 

image

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg