Donatella Versace, o viață de film. Prețul pe care l-a plătit pentru succes

În lumea modei, succesul Donatellei Versace (67 de ani), sora mai mică a regretatului Gianni Versace, este incontestabil. Mai este numită și „designerul genial‟, însă faima nu a venit ușor, ci cu un preț. 

image

Donatella Francesca Versace este un designer italian, cunoscută pentru legăturile cu casa de modă Versace, moștenită de la fratele mai mare, Gianni Versace. Când Gianni s-a stins din viață, în anul 1997, Donatella a știut cum să prospere și să arate că este invincibilă în fața marilor competitori. Cu toate acestea, viața milionarei a fost plină de tragedii, nesiguranțe și frici pe care a învățat cum să le depășească. 

Gianni și Donatella Versace, o relație aparte

Povestea imperiului Versace începe în anul 1978, când la 32 de ani, Gianni și-a înființat propria companie cu fratele său Santo și cu sora, Donatella, ca desiger și vicepreședinte. Relația dintre Gianni și Donatella a fost mereu una specială - ea i-a fost consilier, cea mai bună prietenă și totodată „muză și critic‟. 

Pentru că era un mare fan al cântăreței italiene Patty Pravo, Gianni a convins-o pe Donatella să-și vopsească părul blond și să aibă look-ul care a devenit o emblemă pentru ea. 

image

El a spus odată: „Dacă ar fi să mă căsătoresc, aș căuta o fată ca Donatella‟. 

Dispariția lui Gianni, un șoc pentru Donatella 

În septembrie 1997, lumea era șocată de vestea că Gianni Versace a fost omorât de un criminal în serie pe scările propriei case din Miami Beach, în timp ce se întorcea de pe faleza Ocean Drive, Miami. 

Citește și: Tragedia din viața lui Gianni Versace. Tocmai se vindecase de cancer când a fost împușcat mortal în fața casei 

În urma tragediei, Donatella s-a mutat temporar pe o stațiune privată izolată din Caraibe și ulterior a preluat controlul companiei. La început, nu i-a fost ușor, simțindu-se copleșită de această responsabilitate. Ea spunea: „În primii 5 ani, am fost pierdută. Am făcut multe greșeli. Totul este mai dificil pentru o femeie. Nu putem compara experiența unui bărbat la locul de muncă cu ceea ce trebuie să facă femeile‟. Ea a explicat că femeile „au mai multe șanse să fie analizate și criticate decât bărbații‟. 

Faima și averea de sute de milioane de dolari au făcut-o pe Donatella să cedeze în fața tentațiilor. Ea a devenit dependentă de cocaină și a primit ajutor specializat în tratarea dependenței de droguri. Potrivit cărții „House of Versace‟, cel care ar fi convins-o pe Donatella să renunțe la substanțele interzise ar fi fost chiar Elton John, după ce a surprins-o „într-o stare de nedescris‟. 

Vezi și: Adevărul despre asasinarea lui Gianni Versace. Criminalul său, un gigolo gay care s-a sinucis 

Creatoarea de modă a luptat din răsputeri să scape de această dependență și a reușit. La fel cum a reușit să ducă numele Versace mai departe. La 25 de ani, după ce a devenit directorul creativ al companiei, brandul continuă să fie favoritul vedetelor precum: Jennifer Lopez, Britney Spears, Adele, Kylie Minogue, Madonna, Demi Moore, Christina Aguilera, Courtney Love, Lady Gaga, Dua Lipa, Naomi Campbell, Shakira, Beyoncé și lista poate continua…

image

Sursă foto: Instagram @donatella_versace Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg