Secretele mariajului fericit! Ce reguli și-au impus Victoria și David Beckham în căsnicie

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri, cei doi fiind căsătoriți de 23 de ani. În mariajul lor, regulile sunt extrem de importante, iar atât David, cât și Victoria le respectă fără excepție. 

image

Victoria și David s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1997, la un meci de fotbal. A fost dragoste la prima vedere, iar după prima lor întâlnire, fostul fotbalist i-a oferit vedetei inelul de logodnă. Doi ani mai târziu, s-a născut primul copil al cuplului, iar după patru luni de la acest eveniment, și-au unit destinele. 

Citește și: David Beckham, un tătic exemplar: Iată cum își răsfață copiii! 

Acum, David și Victoria au împreună patru copii și o poveste demnă de scenariul unui film. Pare că dețin secretul căsniciei perfecte, însă cei doi și-au impus unul celuilalt, încă de la început, reguli importante, pentru ca relația lor să fie una de succes. Iată care sunt!

image

Iau cina împreună în fiecare seară

Cina este un moment important pentru familia Beckham. De aceea, când se află în Londra, David și Victoria cinează împreună în fiecare seară. Victoria a spus:

„Atât eu, cât și David suntem foarte activi. Eu mă antrenez devreme, dar întotdeauna încercăm să fim acasă până la cină. Suntem foarte stricți în privința asta. Când suntem la Londra, luăm cina și vorbim despre ce am făcut în ziua respectivă‟.

Își sărbătoresc relația 

Poate că au un program încărcat, dar David și Victoria își fac timp să iasă în oraș doar pentru a-și sărbători relația. De pildă, în 2018, cei doi au sărbătorit cea de-a 19-a aniversare a nunții lor la Paris, cu o sticlă de vin care a costat în jur de 1.700 de dolari, potrivit „The Sun‟. 

Recunosc când au greșit

David a recunoscut că amândoi au făcut greșeli în relația lor, însă secretul este să discute despre ele. El a spus: 

„Bineînțeles, faci greșeli de-a lungul anilor și știm cu toții că este dificil să ai o căsnicie perfectă. Dar ori de câte ori ne confruntăm cu vremuri grele, noi ne cunoaștem cel mai bine, așa că vorbim despre greșelile noastre‟. 

Vezi și: Victoria Beckham, umilită de colegii de școală: „Nu am avut prea mulți prieteni” 

Dețin o cameră pentru... sex

În trecut, fosta cântăreață a formației Spice Girls a vorbit despre modul în care a reușit să păstreze romantismul viu în relația lor. Ea a dezvăluit că în locuința lor se află un dormitor special: 

„Există o cameră îmbrăcată în imprimeu de leopard și cu o oglindă pe tavan. Mă bag în pat cu David în fiecare seară, așa că ar fi ceva în neregulă dacă doar «am dormi»‟, a spus vedeta. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg