Secretele mariajului fericit! Ce reguli și-au impus Victoria și David Beckham în căsnicie

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri, cei doi fiind căsătoriți de 23 de ani. În mariajul lor, regulile sunt extrem de importante, iar atât David, cât și Victoria le respectă fără excepție. 

image

Victoria și David s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1997, la un meci de fotbal. A fost dragoste la prima vedere, iar după prima lor întâlnire, fostul fotbalist i-a oferit vedetei inelul de logodnă. Doi ani mai târziu, s-a născut primul copil al cuplului, iar după patru luni de la acest eveniment, și-au unit destinele. 

Citește și: David Beckham, un tătic exemplar: Iată cum își răsfață copiii! 

Acum, David și Victoria au împreună patru copii și o poveste demnă de scenariul unui film. Pare că dețin secretul căsniciei perfecte, însă cei doi și-au impus unul celuilalt, încă de la început, reguli importante, pentru ca relația lor să fie una de succes. Iată care sunt!

image

Iau cina împreună în fiecare seară

Cina este un moment important pentru familia Beckham. De aceea, când se află în Londra, David și Victoria cinează împreună în fiecare seară. Victoria a spus:

„Atât eu, cât și David suntem foarte activi. Eu mă antrenez devreme, dar întotdeauna încercăm să fim acasă până la cină. Suntem foarte stricți în privința asta. Când suntem la Londra, luăm cina și vorbim despre ce am făcut în ziua respectivă‟.

Își sărbătoresc relația 

Poate că au un program încărcat, dar David și Victoria își fac timp să iasă în oraș doar pentru a-și sărbători relația. De pildă, în 2018, cei doi au sărbătorit cea de-a 19-a aniversare a nunții lor la Paris, cu o sticlă de vin care a costat în jur de 1.700 de dolari, potrivit „The Sun‟. 

Recunosc când au greșit

David a recunoscut că amândoi au făcut greșeli în relația lor, însă secretul este să discute despre ele. El a spus: 

„Bineînțeles, faci greșeli de-a lungul anilor și știm cu toții că este dificil să ai o căsnicie perfectă. Dar ori de câte ori ne confruntăm cu vremuri grele, noi ne cunoaștem cel mai bine, așa că vorbim despre greșelile noastre‟. 

Vezi și: Victoria Beckham, umilită de colegii de școală: „Nu am avut prea mulți prieteni” 

Dețin o cameră pentru... sex

În trecut, fosta cântăreață a formației Spice Girls a vorbit despre modul în care a reușit să păstreze romantismul viu în relația lor. Ea a dezvăluit că în locuința lor se află un dormitor special: 

„Există o cameră îmbrăcată în imprimeu de leopard și cu o oglindă pe tavan. Mă bag în pat cu David în fiecare seară, așa că ar fi ceva în neregulă dacă doar «am dormi»‟, a spus vedeta. 

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg