Cum a pierdut Victoria Beckham o avere de peste 60 de milioane de lire sterline

Pasionată de modă, Victoria Beckham (48 de ani), nu a știut cum să își gestioneze afacerile cu haine și produse cosmetice. Fosta cântăreață a formației Spice Girls a pierdut până acum peste 60 de milioane de lire sterline.

image

Victoria Beckham a cunoscut faima ca membră a formației Spice Girls, însă a preferat să se ocupe de afacerile sale cu haine de lux și produse cosmetice, lăsând în urmă industria artistică.

Citește și: Victoria Beckham a debutat la Londra după 10 ani de când a lansat marca VB la New York 

Soția lui David Beckham și-a deschis propria companie în urmă cu 15 ani și a reușit să își vândă produsele în America, Europa, iar mai apoi în Orientul Mijlociu. Ani de zile, Victoria a comercializat zeci de genți, paltoane, pantofi, accesorii și cosmetice. Pentru produsele sale „de lux și înaltă calitate‟, ea a câștigat 19 premii și a reușit să creeze „o comunitate semificativă de clienți fideli‟, după cum informează „Mirror‟. 

De la succes la faliment? 

Creatoarea de modă s-a dedicat în totalitate afacerilor sale, însă nu a reușit să se bucure de profit. Din contră, de la înființarea companiei sale și până în prezent, Victoria Beckham a pierdut 66,3 milioane de lire sterline, se arată într-un articol al „Daily Mail‟. De exemplu, doar în anul 2021, vedeta a pierdut aproape 6 milioane de lire sterline, iar în anul 2020, peste 8 milioane de lire sterline. 

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al companiei, Marie Leblanc, a declarat pentru „Mail Online‟ că: „Bilanțul firmei este unul bun și nu există datorii bancare‟. Marie a informat că nu se pune problema ca Victoria să își închidă firma, din contră: „Am intrat într-un nou capitol al afacerii, iar energia noastră se concentrează pe accelerarea creșterilor și pe dorința de a duce brandul la un potențial maxim‟, a mai spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că angajații Victoriei se vor axa anul acesta, mai ales, pe vânzările de produse de înfrumusețare. 

Totuși, câți bani mai are Victoria în conturi? 

În ciuda pierderilor mari, Victoria Beckham deține în conturi 450 de milioane de dolari, iar potrivit „Daily Mail‟, ea și soțul ei, David, au câștigat peste 11 milioane de dolari în anul care tocmai s-a încheiat, din alte resurse. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg