Cum a pierdut Victoria Beckham o avere de peste 60 de milioane de lire sterline

Pasionată de modă, Victoria Beckham (48 de ani), nu a știut cum să își gestioneze afacerile cu haine și produse cosmetice. Fosta cântăreață a formației Spice Girls a pierdut până acum peste 60 de milioane de lire sterline.

image

Victoria Beckham a cunoscut faima ca membră a formației Spice Girls, însă a preferat să se ocupe de afacerile sale cu haine de lux și produse cosmetice, lăsând în urmă industria artistică.

Citește și: Victoria Beckham a debutat la Londra după 10 ani de când a lansat marca VB la New York 

Soția lui David Beckham și-a deschis propria companie în urmă cu 15 ani și a reușit să își vândă produsele în America, Europa, iar mai apoi în Orientul Mijlociu. Ani de zile, Victoria a comercializat zeci de genți, paltoane, pantofi, accesorii și cosmetice. Pentru produsele sale „de lux și înaltă calitate‟, ea a câștigat 19 premii și a reușit să creeze „o comunitate semificativă de clienți fideli‟, după cum informează „Mirror‟. 

De la succes la faliment? 

Creatoarea de modă s-a dedicat în totalitate afacerilor sale, însă nu a reușit să se bucure de profit. Din contră, de la înființarea companiei sale și până în prezent, Victoria Beckham a pierdut 66,3 milioane de lire sterline, se arată într-un articol al „Daily Mail‟. De exemplu, doar în anul 2021, vedeta a pierdut aproape 6 milioane de lire sterline, iar în anul 2020, peste 8 milioane de lire sterline. 

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al companiei, Marie Leblanc, a declarat pentru „Mail Online‟ că: „Bilanțul firmei este unul bun și nu există datorii bancare‟. Marie a informat că nu se pune problema ca Victoria să își închidă firma, din contră: „Am intrat într-un nou capitol al afacerii, iar energia noastră se concentrează pe accelerarea creșterilor și pe dorința de a duce brandul la un potențial maxim‟, a mai spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că angajații Victoriei se vor axa anul acesta, mai ales, pe vânzările de produse de înfrumusețare. 

Totuși, câți bani mai are Victoria în conturi? 

În ciuda pierderilor mari, Victoria Beckham deține în conturi 450 de milioane de dolari, iar potrivit „Daily Mail‟, ea și soțul ei, David, au câștigat peste 11 milioane de dolari în anul care tocmai s-a încheiat, din alte resurse. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg