David Beckham explică de ce își sărută fiica, în vârstă de 11 ani, pe buze

Fostul fotbalist David Beckham (48 de ani) a fost surprins de mai multe ori de către paparazzii în timp ce își sărută fiica pe gură. De ce face vedeta acest gest?

image

Sărutul copilului pe gură poate să aibă efecte negative asupra stării sale de sănătate. Potrivit specialiștilor, acest gest inocent poate cauza carii și reacții alergice, deoarece transferul de salivă provoacă răspândirea bacteriilor.

Citește și: Ce se poate întâmpla dacă îți săruți bebelușul pe gură, potrivit specialiștilor 

În ciuda acestor riscuri, fostul fotbalist David Beckham a fost surprins de mai multe ori de către paparazzii publicațiilor internaționale în timp ce își sărută fiica pe buze. Chiar și vedeta a postat astfel de fotografii pe contul său de Instagram. Cum motivează David Beckham acest gest?

Semn de afecțiune 

Fostul star de la Manchester United consideră că acest gest reprezintă o modalitate inocentă de a-și exprima dragostea pentru fiica lui, Harper, acum în vârstă de 11 ani:

„Sunt foarte afectuos cu copiii. Așa am fost crescut, la fel și Victoria, și așa vrem să fim și cu copiii‟, a spus el: „Vrem să le oferim copiilor dragoste, drept urmare, le oferim afecțiune‟, a adăugat David Beckham, care a menționat că își sărută toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, cel mai mare copil al său: „Am fost criticat pentru că mi-am sărutat fiica pe buze. Îmi sărut toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, care ar putea crede că este ceva ciudat‟, a povestit vedeta, în urmă cu câțiva ani, potrivit „BBC‟. 

Citește și: Victoria Beckham refuză să-și lase fiica să iasă din casă nemachiată. „Este obsedată‟

David Beckham a devenit tată la 23 de ani 

David Beckham a devenit tată la vârsta de 23 de ani. Alături de creatoarea de modă, Victoria Beckham, are patru copii - pe Brooklyn (24 de ani), Cruz (18 ani), Romeo (20 de ani) și Harper (11 ani). În ciuda programului solicitant pe care l-a avut, de-a lungul timpului, David a declarat că familia întotdeauna a fost o prioritate pentru el: „Cred că te maturizezi mai repede cu copiii. Viața este despre copii. Cred că asta înveți ca tată, tu nu mai contezi la fel de mult, iar toată viața ta se învârte în jurul copiilor‟, a spus el, conform „The Father Hood‟. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg