David Beckham explică de ce își sărută fiica, în vârstă de 11 ani, pe buze

Fostul fotbalist David Beckham (48 de ani) a fost surprins de mai multe ori de către paparazzii în timp ce își sărută fiica pe gură. De ce face vedeta acest gest?

image

Sărutul copilului pe gură poate să aibă efecte negative asupra stării sale de sănătate. Potrivit specialiștilor, acest gest inocent poate cauza carii și reacții alergice, deoarece transferul de salivă provoacă răspândirea bacteriilor.

Citește și: Ce se poate întâmpla dacă îți săruți bebelușul pe gură, potrivit specialiștilor 

În ciuda acestor riscuri, fostul fotbalist David Beckham a fost surprins de mai multe ori de către paparazzii publicațiilor internaționale în timp ce își sărută fiica pe buze. Chiar și vedeta a postat astfel de fotografii pe contul său de Instagram. Cum motivează David Beckham acest gest?

Semn de afecțiune 

Fostul star de la Manchester United consideră că acest gest reprezintă o modalitate inocentă de a-și exprima dragostea pentru fiica lui, Harper, acum în vârstă de 11 ani:

„Sunt foarte afectuos cu copiii. Așa am fost crescut, la fel și Victoria, și așa vrem să fim și cu copiii‟, a spus el: „Vrem să le oferim copiilor dragoste, drept urmare, le oferim afecțiune‟, a adăugat David Beckham, care a menționat că își sărută toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, cel mai mare copil al său: „Am fost criticat pentru că mi-am sărutat fiica pe buze. Îmi sărut toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, care ar putea crede că este ceva ciudat‟, a povestit vedeta, în urmă cu câțiva ani, potrivit „BBC‟. 

Citește și: Victoria Beckham refuză să-și lase fiica să iasă din casă nemachiată. „Este obsedată‟

David Beckham a devenit tată la 23 de ani 

David Beckham a devenit tată la vârsta de 23 de ani. Alături de creatoarea de modă, Victoria Beckham, are patru copii - pe Brooklyn (24 de ani), Cruz (18 ani), Romeo (20 de ani) și Harper (11 ani). În ciuda programului solicitant pe care l-a avut, de-a lungul timpului, David a declarat că familia întotdeauna a fost o prioritate pentru el: „Cred că te maturizezi mai repede cu copiii. Viața este despre copii. Cred că asta înveți ca tată, tu nu mai contezi la fel de mult, iar toată viața ta se învârte în jurul copiilor‟, a spus el, conform „The Father Hood‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg