Dublura lui Leonardo DiCaprio, trimisă la război. Ce s-a întâmplat cu actorul rus?

Un rus care primise mai multe roluri în filme și reclame, ca dublură a lui Leonardo DiCaprio, a fost trimis la război ca să lupte cu Ucraina.

image

Roman Burtsev, de 41 de ani, a cunoscut succesul imitându-l pe marele actor american, în fața camerelor, însă acum cariera lui s-a încheiat. Roman a avut de suferit încă din pandemie, când a început să se îngrașe și să nu mai semene cu Leonardo DiCaprio. Locuia cu părinții lui și pisica și nu avea prea multă activitate, motiv pentru care a început să ia în greutate.

Chiar dacă a trecut ceva vreme de la pandemie, dublura rusă n-a mai reușit să-și revină la forma fizică pe care o avea înainte, motiv pentru care a ajuns pe listele de șomeri. Nu mai era căutat ca să joace rolul actorului american și, ca orice șomer din Rusia, a ajuns ulterior pe frontul de luptă.

Vestea bună pentru fosta dublură a lui Leo e că Burtsev are acum din nou bani. Vladimir Putin îi plătește bine pe noii soldați, pentru că are mare nevoie de ei, iar Roman a ieșit așa dintr-o încurcătură teribilă – de a nu-și mai putea plăti singur pentru întreținerea sa.

Roman a semnat un contract cu armata rusă și a făcut un curs de pregătire pentru a face față cu brio la râzboi, fiind plătit cu 20.000 de euro pentru recrutarea sa. Iar, pe lângă acești bani, individul mai ia și în jur de 2.000 de euro pe lună atât timp cât reușește să se mențină în viață în luptă. Dacă e omorât, familia lui încasează 100.000 de euro.

Dublura lui DiCaprio credea că simplul fapt că se dădea drept marele actor de la Hollywood avea să-i aducă faimă și o familie. Însă nu s-a întâmplat asta. Înainte de-a ajunge pe front, „Leonardo DiCaprio gras” locuia cu părinții lui și simțea din plin că-și ratase viața. „Problemele au început când s-au introdus restricțiile în aprilie 2020, iar acum oamenii au uitat cu totul de mine!”, a atras atenția noul soldat.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg