Ei au văzut moartea cu ochii! Vedete care au căzut cu avionul

Călătoriile aeriene vin cu un risc asumat, iar pasagerii trebuie să știe că există posibilitatea care ceva să nu meargă conform planului în timpul deplasării. Ei bine, asemenea scenariu înfricoșător li s-a întâmplat câtorva celebrități, însă ele au reușit să scape cu viață din întregul incident și să povestească apoi despre el.

image

Harrison Ford

Mare pasionat al aviației, actorul și-a primit permisul de pilot la 53 de ani și, de-atunci, zboară neîncetat. Însă, din multiplele lui decolări și aterizări, două au fost cu risc major. Conform BBC, primul incident s-a petrecut în 1999, când Harrison a fost forțat să aterizeze un elicopter de urgență. Apoi, în 2015, a aterizat din nou forțat pe un teren de golf, după ce unul dintre motoarele avionului său vintage a cedat. Acest accident s-a lăsat cu niște răni destul de grave pentru starul hollywoodian.

Ford și-a revenit specuaculos din spital, dar și din investigația poliției, care a lăudat ulterior decizia lui Harrison de-a nu merge până la cel mai apropiat aeroport în condițiile date. După două incidente care erau cât pe ce să-l coste viața, actorul a continuat să piloteze avioane. Chiar și-n interes caritabil.

De pildă, a căutat și găsit un băiat cercetaș pierdut prin Parcul Național Yellowstone, după care a ajutat victimele cutremurului din Haiti, din 2010, și s-a oferit voluntar ca pilot de căutare și salvare în Wyoming, ne informează Longview News-Journal.

Paula Abdul

A făcut senzație în showbiz dintotdeauna, cu excepția unei perioade din anii ’90, când n-a mai știut nimeni de ea. De ce oare? Pentru că a căzut cu avionul în 1992 și, după asemenea oroare, a fost nevoită să facă peste 12 operații și-a suferit apoi dureri constante pentru tot restul deceniului.

image

Multă lume n-a crezut-o pe cântăreață în primă instanță, mai ales că nu a existat nicio știre privind avionul care a avut-o la bord pe artistă și care a căzut la pământ. Dar Paula a explicat, la un moment dat, că a plătit jurnaliștii sau a apelat la bunăvoința lor ca să nu publice nimic despre incidentul aviatic în care ea fusese implicată și ca să-i permită victimei VIP să-și revină după accidentul de groază suferit.

Jennifer Lawrence

În 2021, frumoasa actriță s-a decis să spună adevărul. În 2017, ea se afla în drum spre New York dinspre Louisville, Kentucky, la bordul unui avion privat, când lucrurile au început să ia o turnură înfricoșătoare. După un zgomot asurzitor, pilotul a anunțat că un motor s-a stricat, dar că nu trebuie să se panicheze nimeni, pentru că se poate ateriza foarte bine și doar cu un singur motor. Doar că și al doilea motor a murit…

„Urma să murim cu toții. Am început să le transmit mesaje mentale celor din familia mea, ceva de genul «Am avut o viață minunată, îmi pare rău!»”, a povestit actrița pentru Vanity Fair. Din fericire, a scăpat cu viață. Piloții au reușit să aterizeze avionul fără ca nimeni să-și piardă viața. Doar că vedeta a rămas cu o teamă reală de-a mai zbura: „Mă îngrozește și trebuie să mă deplasez tot timpul cu avionul!”.

Foto - Shutterstock



Recente

Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg