Vedete obsedate de curățenie. Nu vezi fir de praf în casele lor!

Când vine vorba de curățenia locuinței, am aflat cine sunt vedetele care nu suportă mizeria, praful și bacteriile din casă. Și nu doar că nu le suportă, ci sunt obsedate de curățenie! 

image

Este normal ca vedetele să fie preocupate să arate bine, însă unele celebrități sunt la fel de obsedate și de curățenia locuinței. Multe celebrități sunt pasionate de organizarea lucrurilor și de tot ce ține de estetica casei în care locuiesc. Aruncă o privire în lista de mai jos și află cine sunt celebritățile care pun mare accent pe curățenie! 

Scarlett Johansson 

Când se află la filmările din străinătate, actrița Scarlett Johansson își face curățenie în camera de hotel înainate și după ce face curățenie și femeia de serviciu. Asta pentru a se asigura că totul este pus la punct, așa cum trebuie! 

Harry Styles

Când Harry Styles se afla în turneu cu trupa One Direction, el era cunoscut drept „Zeul Curățeniei‟. Vedeta le cerea oamenilor să se descalțe de fiecare dată când se urcau în autocarul formației, cumpăra o mulțime de produse de curățenie și se asigura că nimeni nu scăpa firimituri pe podea, în timpul mesei. 

Cameron Diaz 

În trecut, se știa despre Cameron Diaz că suferă de „germafobie‟ (frică extremă de germeni). Ea ștergea atât de des mânerele de la casă, încât îndepărta vopseaua. 

Citește și: Cameron Diaz, suspectă de trafic de substanțe interzise în Maroc

Christina Aguilera 

Cântăreața Christina Aguilera este atât de obsedată de curățenie, încât până și primul cuvânt al fiului său a fost „aspirator‟! 

Gwyneth Paltrow 

Se pare că nu este o surpriză că Gwyneth Paltrow este obsedată de curățenie! Ea este cunoscută în cercurile de prieteni pentru „pasiunea‟ sa. Mai mult de atât, vedeta a declarat pentru publicația „Harper’s Bazaar‟ că nu poate să adoarmă dacă există vase murdarde în chiuvetă. 

Charlize Theron

Toată viața, Charlize Theron a fost obsedată de curățenie. Similar cu Gwyneth Paltrow, vedeta nu poate să adoarmă dacă hainele sale nu sunt împachetate în mod perfect.

Vezi și: Lucruri mai puțin știute despre Charlize Theron 

Sarah Jessica Parker 

În timpul pandemiei, vedeta din serialul „Sex and the City‟, Sarah Jessica Parker, s-a ocupat mai mult ca niciodată de treburile casnice. Atunci, ea a ținut să le arate și fanilor săi, pe Instagram, fotografii cu hainele sale perfect împachetate și cu locuința curata. 

Reese Witherspoon 

Poate că „Blonda de la Drept‟, Reese Witherspoon, nu este cel mai bun bucătar, însă se știe despre ea că îi place foarte mult să petreacă timp acasă, aranjându-și hainele. Foarte mult îi place să se ocupe de lenjeria sa intimă.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg