Ela Crăciun a fost implicată într-un accident rutier: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine"

1 cum a slabit ela craciun jpg jpeg

Ela Crăciun a trecut prin momente de panică după ce a fost implicată într-un accident rutier, petrecut în Capitală. O maşină a izbit-o din plin şi i-a proiectat autoturismul într-un stâlp. Din fericire, nu au fost victime, însă norocul a făcut ca fetiţa Elei să nu se afle cu ea în acel moment.

Ela a povestit cele întâmplate pe blogul ei, sfătuindu-şi cititorii despre cât de important este să investească într-un scaun bun de maşină pentru copii.

Citeşte şi: Noi detalii despre Daniela Crudu. Cine este bărbatul care a bătut-o după ce au petrecut în club

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Aşa că îi înţeleg foarte bine pe părinţii cu copii care plâng de când îi pui în maşină până când ajungi la destinaţie. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineaţă la grădiniţă, iar la întoarcere acasă a intrat o altă maşină în mine şi m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în maşină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul şi am reuşit să o fac să înţeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special şi să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro

Ela a explicat şi ce se întâmplă întâmplă în cazul unui astfel de impact.

Citeşte şi: Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

"În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranţă pot fi aruncate în afară cu o forţă de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din maşină corespunde lovirii cu un baros în faţă, căderii în cap de la şase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Aşa că data viitoare când vă gândiţi că mai bine îl lăsaţi pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeţi a doua variantă”, a scris vedeta pe blog.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg