Ele sunt cele mai tinere mămici de la Hollywood!

1 54573 original jpg jpeg

Tot mai multe celebrităţi din Cetatea Filmului n-au nicio problemă în a aduce pe lume copii, chiar şi la vârste fragede. Pozele de la botez se vând pe bani grei, de lipsuri nu se pune problema, iar slăbitul după naştere este mai uşor când ai sub 30 de ani.

Kate Hudson – responsabilităţi timpurii

Deşi avea pe atunci doar 24 de ani,frumoasa actriţă Kate Hudson a vrut să-i ofere partenerului Chris Robinson primul copil. Băieţelul,pe nume Ryder Russell,s-a născut pe 7 ianuarie 2004,însă părinţii lui n-au rezistat mai mult de doi ani împreună. Cei doi s-au despărţit în 2006,iar Kate a început o frumoasă relaţie cu solistul trupei Muse,Matthew Bellamy. Noul cuplu a decis că mai este loc de încă un bebe,şi aşa a apărut Bingham Hawn,pe 9 iulie 2011. Şi,deşi Kate a fost mereu conştientă de statutul ei de tânără mămică,ea spune că nu a regretat niciodată alegerea făcută:„Sunt nespus de fericită că am făcut un copil de tânără. Eu şi fiul meu suntem cei mai buni prieteni!“

Hilary Duff – de la un disc de platină,la „cea mai fericită mămică“

simeon stalpnicul png

Fosta steluţă Disney,dar şi o artistă cu discul de platină pentru „cele mai multe albume vândute“,Hilary Duff şi soţul ei,Mike Comrie,s-au simţit pregătiţi pentru a aduce pe lume un copil pe vremea când vedeta avea doar 24 de ani. Băiatul lor,Luca Cruz Comrie,s-a născut pe 20 martie 2012,iar părinţii au fost în al nouălea cer:„Suntem nespus de bucuroşi şi cei mai norocoşi părinţi din lume!“,a declarat tânăra mămică la puţin timp după naştere.

Reese Witherspoon – gravidă la 23 de ani

simeon stalpnicul png

Înainte ca Reese şi Ryan Phillippe să se despartă,cei doi şi-au asigurat şi statutul de părinţi,aducând pe lume o fetiţă drăgălaşă,pe nume Ava Eliza­beth. Aceasta s-a născut pe 9 septembrie 1999,la 23 de ani ai lui Reese. „Faptul că în serile de vineri pot sta acasă cu Ava,uitându-ne la un film bun şi mâncând o pizza,este inegalabil pentru mine!“,a declarat ea într-un interviu. Dar asta nu e tot! Cei doi au şi un băieţel împreună,Deacon,care a venit pe lume pe 23 octombrie 2003. Reese i-a „oferit“ un băieţel şi noului soţ,Jim Toth,pe 27 septembrie 2012,pe care l-au botezat Tennesse James.

Britney Spears:părinte-model pentru sora ei adolescentă

simeon stalpnicul png

Deşi a divorţat de ani buni de Kevin Federline,Britney are cu acesta un băiat,Sean Preston,născut pe 14 septembrie 2005,atunci când artista aniversase 23 de ani. Aproximativ un an mai târziu,acesta a „primit“ un frăţior,pe nume Jayden James. Abia recent,Britney a recâştigat custodia primară a băieţilor,şi asta după o luptă îndelungată,prin tribunale,cu Federline. Dar dacă tot ziceam de mămici tinere,ghici cine a devansat-o pe blondină? Chiar sora ei,Jamie-Lynn Spears,care a rămas însărcinată la 16 ani.

Adele –pe repede-nainte

simeon stalpnicul png

Deşi versurile din melodiile cântăreţei sunt îmbibate cu înţelepciune şi cuvinte de duh,Adele are doar 24 de ani. Şi la această vârstă fragedă,pe lângă muzică,s-adecis să facă şi un copil cu iubitul ei,Simon Konecki,cu care este împreună doar de un an. Lucrurile nu trebuie forţate,dar un pic de grabă nu strică niciodată!

Designerul român al celebrităţilor din Cetatea Filmului:  „Sunt «obsedată» de Jennifer Lopez“

A visat să devină un designer internaţional cunoscut,lucru care s-a şi întâmplat. Drept dovadă,celebrităţile de la Hollywood poartă creaţiile Lorenei Sârbu la cele mai importante evenimentedin lumea showbizului.

simeon stalpnicul png

E frumoasă dacă munceşti mult şi eşti serios. Acest oraş este pretenţios şi e important să cunoşti persoane influente,în cazul meu,din industria modei.  

Toată viaţa mea se învârte în jurul afacerii mele şi al acestui stil de viaţă. Iubesc moda şi trăiesc pentru ea,zi şi noapte.  

Ţinuta mea favorită este o rochie semnată „Lorena Sârbu“,cu detalii din dantelă. Se poate purta atât la evenimentele de zi,cât şi la cele de seară.   

Cea mai renumită vedetă pe care vreau să o îmbrac eu este J. Lo. Am văzut-o la un eveniment şi sunt pur şi simplu „obsedată“ de ea. Este o femeie sexy,charismatică şi foarte frumoasă. În general,pe vedetele adevărate le caracterizează modestia,iar cele care nu sunt atât de faimoase au foarte multe pretenţii,dar,oricum ar fi,este important să faci faţă cu brio tuturor situaţiilor.  

Cele mai importante calităţi sunt onestitatea,seriozitatea,omenia,încrederea în instinctele proprii,să ai idealuri pe care să le duci la bun sfârşit şi,nu în ultimul rând,să ştii să-ţi stabileşti priorităţile în viaţă.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg