Elon Musk nu pune capul pe pernă seara până nu face acest lucru înfricoșător

Modul bizar în care miliardarul Elon Musk adoarme seară de seară ne uimește pe toți. Cum poate adormi făcând un anumit lucru, care stârnește neliniște și groază, nicidecum calm și relaxare?!

Elon Musk foto  Shutterstock jpg

Este al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari – 194,7 mai exact – care are absolut totul la dispoziție și s-ar putea odihni noaptea... legănat ușor de câțiva angajați loiali și blânzi, dacă ar vrea. Aproape că poate cere luna de pe cer... la banii lui. Când colo, n-are pretenții prea mari. De fapt, multi-miliardarul are niște obiceiuri destul de ieftine. Bizare, dar care nu presupun costuri mari deloc.

Ei bine, înainte de-a urca în pat ca să se culce, Elon Musk are un ritual de la c are nu se abate niciodată. De fapt, nu poate pune geană pe geană dacă nu face un lucru anume – să asculte podcasturi care au ca subiect una dintre cele mai mari temeri ale sale. Culmea, o mare sperietură îl trimite fix în lumea viselor!  

Omul de afaceri de 52 de ani a dezvăluit, la conferința Milken Global din Los Angeles, că adoră să asculte o mini-serie despre „căderea tuturor civilizațiilor” înainte de-a se culca. Acest subiect îi provoacă una dintre cele mai puternice anxietăți trăite vreodată, e un adevărat coșmar pentru el, dar cumva, nu prea ne explicăm cum, reușește, în același timp, să-l adoarnă. Poate că tot consumul emoțional e prea intens în timp ce ascultă cum se prăbușesc civilizațiile terestre și atunci ațipește epuizat.

„Orice prezintă un risc pentru cilivizație”, a răspuns Musk când a fost întrebat care este cea mai mare temere a sa, susține Independent. Un alt lucru care îi înspăimântă, și acest proces apocaliptic e posibil să fi început deja, are de-a face cu rata scăzută a natalității pe glob.

Dar motivul maxim de îngrijorare pentru el este „orice subminează fundația democrației în America sau oriunde în lume”. Și, drept urmare, am fi zis că asemenea subiect îl ține treaz noaptea, nicidecum nu-l adoarme seară de seară, dar Elon Musk se dovedește încă o dată că este un extravagant fără seamăn, care are un stil de viață inedit și obiceiuri pe măsura averii lui copleșitoare și-a pretențiilor lor inedite.

foto - Shutterstock



Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg