Elon Musk nu pune capul pe pernă seara până nu face acest lucru înfricoșător

Modul bizar în care miliardarul Elon Musk adoarme seară de seară ne uimește pe toți. Cum poate adormi făcând un anumit lucru, care stârnește neliniște și groază, nicidecum calm și relaxare?!

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg

Este al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari – 194,7 mai exact – care are absolut totul la dispoziție și s-ar putea odihni noaptea... legănat ușor de câțiva angajați loiali și blânzi, dacă ar vrea. Aproape că poate cere luna de pe cer... la banii lui. Când colo, n-are pretenții prea mari. De fapt, multi-miliardarul are niște obiceiuri destul de ieftine. Bizare, dar care nu presupun costuri mari deloc.

Ei bine, înainte de-a urca în pat ca să se culce, Elon Musk are un ritual de la c are nu se abate niciodată. De fapt, nu poate pune geană pe geană dacă nu face un lucru anume – să asculte podcasturi care au ca subiect una dintre cele mai mari temeri ale sale. Culmea, o mare sperietură îl trimite fix în lumea viselor!  

Omul de afaceri de 52 de ani a dezvăluit, la conferința Milken Global din Los Angeles, că adoră să asculte o mini-serie despre „căderea tuturor civilizațiilor” înainte de-a se culca. Acest subiect îi provoacă una dintre cele mai puternice anxietăți trăite vreodată, e un adevărat coșmar pentru el, dar cumva, nu prea ne explicăm cum, reușește, în același timp, să-l adoarnă. Poate că tot consumul emoțional e prea intens în timp ce ascultă cum se prăbușesc civilizațiile terestre și atunci ațipește epuizat.

„Orice prezintă un risc pentru cilivizație”, a răspuns Musk când a fost întrebat care este cea mai mare temere a sa, susține Independent. Un alt lucru care îi înspăimântă, și acest proces apocaliptic e posibil să fi început deja, are de-a face cu rata scăzută a natalității pe glob.

Dar motivul maxim de îngrijorare pentru el este „orice subminează fundația democrației în America sau oriunde în lume”. Și, drept urmare, am fi zis că asemenea subiect îl ține treaz noaptea, nicidecum nu-l adoarme seară de seară, dar Elon Musk se dovedește încă o dată că este un extravagant fără seamăn, care are un stil de viață inedit și obiceiuri pe măsura averii lui copleșitoare și-a pretențiilor lor inedite.

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg