Miliardarul Elon Musk locuiește într-o casă mică: „A costat mai puțin decât o boxă!”

În timp ce unii miliardari ai lumii sunt retrași și nimeni nu știe mai nimic despre ei, Elon Musk își face simțită prezența peste tot. Însă nu epatează când vine vorba despre casa lui...

image

După ce a cumpărat Twitter în 2022 și l-a denumit X, Musk a devenit și mai bogat decât era înainte. De fapt, e cel mai înstărit om din toate timpurile. Și, tocmai pentru că-și permite multe financiar, am zice că se lăfăie într-un palat pe măsura conturilor lui consistente din bănci.  

Decizia pe care a luat-o cu privire la locuința sa ne-a luat pe toți prin surprindere. Elon locuiește într-o casă mică, cu un singur dormitor. Invitat în podcastul Full Send, miliardarul a povestit cum e acasă la el, în locuința lui în miniatură. De ce a ales să trăiască în asemenea spațiu restrâns? Pentru că e aproape de serviciul lui.

„E micuță, micuță de tot. Dar e chiar lângă Rocket Factort. Așa că pot să merg pe jos la serviciu de-acasă de la mine”, a explicat cel mai bogat om din lume. „Folosesc Boxabl (n.r. adică o încăpere imensă pliabilă, ca o boxă) pe post de casă de oaspeți, așa că, atunci cnd vine vreun prieten la mine, poate sta în cutia pliabilă”, a adăugat Elon.

„Casa pe care am cumprat-o a costat mai puțin decât această boxă pliabilă, vreo 45.000 de dolari sau cam așa ceva, și am făcut multe schimbări acasă la mine. Am transformat-o într-o casă cu trei dormitoare, pentru că nu avea decât două camere. Dar am modificat garajul, ca să aibă trei camere”, a continuat să povestească celebrul bogătaș.

Prin urmare, acasă la Elon Musk se pot găsi o insulă în bucătărie, un frigider, un cuptor, spațiu de depozitat, o sufragerie, un dormitor și o baie. Și toate în 35mp! În timpul unui interviu cu Chris Anderson de la TED, din primăvara anului 2022, Elon Musk a vorbit despre averea lui considerabilă.

„Cu siguranță că ar fi o mare problemă dacă aș începe să cheltui miliarde de dolari doar pentru ce consum eu an de an. Dar eu nu fac asta”, a conchis deținătorul unei averi de 229 de miliarde de dolari.  Prin urmare, Musk a luat decizia de-a locui într-o casă mică din considerente practice, însă nu trebuie să-i plângem de milă miliardarului care are orice la dispoziția sa.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG