Fiica transsexuală a lui Elon Musk a devenit comunistă? „I-au spălat creierul!”

Cel mai bogat om din lume recunoaște că n-are o relație apropiată cu fiica sa transssexuală de când ea merge la o școală privată care i-a băgat „gărgăuni” politici în cap.

image

Anul trecut, copilul de 19 ani al lui Elon Musk și-a schimbat sexul în mod legal, a trecut de la băiat la fată, însă nu asta e surpriza cea mare oferită tatălui ei. Copilul și-a schimbat și numele în Vivian Jenna Wilson, pentru simplul motiv că nu „mai doresc să am de-a face” cu miliardarul Tesla „în niciun fel posibil”. 

Wall Street Journal susține că divergențele dintre Musk și Vivian „îi fac să sufere ca mai mult decât orice altceva în viața lui, de când i-a murit primul copil născut, Nevada”, care s-a stins din viață la numai 10 săptămâni din cauza acelui simptom înspăimântător de moarte subită la bebeluși.

Pe Elon nu l-a deranjat atât că fiul său se visa fată și n-a fost împotriva traziției acestuia din băiat în cineva de sex feminin. Lucrurile s-au schimbat din moment ce Vivian, care-și mai spune și Jenna, a început să-și exprime convingerile marxiste.

„A trecut de socialism și-a ajuns direct comunistă, iar acum e de părere că oricine e băgat e om rău”, a dezvăluit chiar Elon Musk, care dă vina pe Crossroads, o școală privată din Santa Monica, care costă 50.000 de dolari pe an.

La 16 ani, Vivian i-a trimis un mesaj soției fratelui lui Elon, în care a anunțat că era transsexual: „Hei, sunt transsexual și mă cheamă Jenna acum… nu-i spune lui tata!”. Nu e pentru prima dată când Musk blamează școlile „moderne”, însă e prima dată când miliardarul american numește una dintre aceste școli în public, una care formează mințile progeniturilor celor cu bani.

La Crossroads au învățat mai multe vedete, precum Zoey Deschanel, Jonah Hill, Jack Black, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. „Noi credem că unicitatea copiilor este redată chiar prin simplul fapt că există și e responsabilitatea școlii noastre să dezvoltăm misterul care zace în fiecare și să menținem acea bucurie de viață”, pare să fie filosofia școlii. Totuși nimic despre comunism, nu?

După cum își amintește un fost elev de la Crossroads, pentru Refinery29, „studenții fac ore despre… cum să trăiască. E, de fapt, terapie de grup. Vorbeam despre sentimentele noastre la fel de serios de parcă era teorema lui Pitagora”.

Vivian a depus o cerere să-și schimbe numele și sexul în aprilie 2022 și i-a fost aprobată cererea patru luni mai târziu. Și-a dorit asta pentru a se ditanța de tatăl ei, cel mai bogat om din lume, cu o avere de 258 de miliarde de dolari. „Îi sprijin pe transsexuali, dar pronumele lor sunt un coșmar!”, a conchis Elon Musk. Cum rămâne cu comuniștii?! Pentru ei n-are deloc lucruri de lăudat miliardarul! 

Foto: ShutterstockRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg