Fiica transsexuală a lui Elon Musk a devenit comunistă? „I-au spălat creierul!”

Cel mai bogat om din lume recunoaște că n-are o relație apropiată cu fiica sa transssexuală de când ea merge la o școală privată care i-a băgat „gărgăuni” politici în cap.

image

Anul trecut, copilul de 19 ani al lui Elon Musk și-a schimbat sexul în mod legal, a trecut de la băiat la fată, însă nu asta e surpriza cea mare oferită tatălui ei. Copilul și-a schimbat și numele în Vivian Jenna Wilson, pentru simplul motiv că nu „mai doresc să am de-a face” cu miliardarul Tesla „în niciun fel posibil”. 

Wall Street Journal susține că divergențele dintre Musk și Vivian „îi fac să sufere ca mai mult decât orice altceva în viața lui, de când i-a murit primul copil născut, Nevada”, care s-a stins din viață la numai 10 săptămâni din cauza acelui simptom înspăimântător de moarte subită la bebeluși.

Pe Elon nu l-a deranjat atât că fiul său se visa fată și n-a fost împotriva traziției acestuia din băiat în cineva de sex feminin. Lucrurile s-au schimbat din moment ce Vivian, care-și mai spune și Jenna, a început să-și exprime convingerile marxiste.

„A trecut de socialism și-a ajuns direct comunistă, iar acum e de părere că oricine e băgat e om rău”, a dezvăluit chiar Elon Musk, care dă vina pe Crossroads, o școală privată din Santa Monica, care costă 50.000 de dolari pe an.

La 16 ani, Vivian i-a trimis un mesaj soției fratelui lui Elon, în care a anunțat că era transsexual: „Hei, sunt transsexual și mă cheamă Jenna acum… nu-i spune lui tata!”. Nu e pentru prima dată când Musk blamează școlile „moderne”, însă e prima dată când miliardarul american numește una dintre aceste școli în public, una care formează mințile progeniturilor celor cu bani.

La Crossroads au învățat mai multe vedete, precum Zoey Deschanel, Jonah Hill, Jack Black, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. „Noi credem că unicitatea copiilor este redată chiar prin simplul fapt că există și e responsabilitatea școlii noastre să dezvoltăm misterul care zace în fiecare și să menținem acea bucurie de viață”, pare să fie filosofia școlii. Totuși nimic despre comunism, nu?

După cum își amintește un fost elev de la Crossroads, pentru Refinery29, „studenții fac ore despre… cum să trăiască. E, de fapt, terapie de grup. Vorbeam despre sentimentele noastre la fel de serios de parcă era teorema lui Pitagora”.

Vivian a depus o cerere să-și schimbe numele și sexul în aprilie 2022 și i-a fost aprobată cererea patru luni mai târziu. Și-a dorit asta pentru a se ditanța de tatăl ei, cel mai bogat om din lume, cu o avere de 258 de miliarde de dolari. „Îi sprijin pe transsexuali, dar pronumele lor sunt un coșmar!”, a conchis Elon Musk. Cum rămâne cu comuniștii?! Pentru ei n-are deloc lucruri de lăudat miliardarul! 

Foto: Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG