Elon Musk și secretele pentru a fi în formă. Ce obiceiuri are miliardarul

La 51 de ani, Elon Musk muncește foarte mult și pentru a fi în formă. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât îmi este mai greu să mă mențin slab‟, spunea miliardarul, într-un podcast. Iată care-i sunt secretele! 

image

Ai putea crede că lui Elon Musk îi este mai ușor să fie în formă, deoarece are toate resursele materiale pentru a reuși. În realitate, Elon face sacrificii, la fel ca fiecare. De pildă, postul intermitent este unul dintre secretele miliardarului, adică un program alimentar are alternează perioade de postit, (adică de abținere de la mâncat) cu perioade de luat masa. 

Citește și: Avantajele neștiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit! 

În general, dimineața, Elon Musk preferă că consume omletă, iar la prânz carne la grătar. Plăcerea lui vinovată? Cerealele cu scorțișoară! 

De asemenea, Elon Musk respectă o altă regulă simplă - nu consumă mâncare și alcool cu trei ore înainte de culcare: „Să mănânci înainte să mergi la culcare, este o idee foarte proastă, deoarece îți afectează somnul. Este o problemă‟, a punctat el. 

Ce sporturi practică Elon Musk 

Când nu lucrează, Elon Musk se antrenează pentru a fi în formă. Miliardarul a practicat, de-a lungul timpului, mai multe sporturi, printre care: jiu-jitsu brazilian, karate, taekwondo și judo. Nu îi place să facă exerciții cardio, însă admite că „o emisiune convingătoare la televizor‟ îi face întotdeauna sesiunile de alergare mai plăcute.

Vezi și: Defectele lui Elon Musk, date în vileag de sora miliardarului 

Conștient de importanța odihnei 

Pe lângă alimentația sănătoasă și sport, Musk pune mare preț și pe odihnă: „Somnul este grozav. Dacă nu dorm suficient, sunt destul de morocănos. Aș putea să rămân treaz mai multe ore, dar aș face mai puține lucruri, pentru că asta mi-ar afecta starea mentală‟, a spus el. 

Elon Musk vs. tehnologie 

În ciuda obiceiurilor sănătoase pe care le are, există unul singur la care dorește să mai lucreze. Într-un interviu, Musk a povestit: „Am un obicei prost, pe care cred că o mulțime de oameni îl iau - îmi verific dimineața telefonul. Este un obicei groaznic.‟ El a adăugat: „Vreau să înlocuiesc statul pe telefon dimineața cu 20 de minute de antrenament‟, a mai spus Musk. 

Sursă foto: PinterestRecente

Jennifer Lopez jpg
Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg