Elon Musk și secretele pentru a fi în formă. Ce obiceiuri are miliardarul

La 51 de ani, Elon Musk muncește foarte mult și pentru a fi în formă. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât îmi este mai greu să mă mențin slab‟, spunea miliardarul, într-un podcast. Iată care-i sunt secretele! 

image

Ai putea crede că lui Elon Musk îi este mai ușor să fie în formă, deoarece are toate resursele materiale pentru a reuși. În realitate, Elon face sacrificii, la fel ca fiecare. De pildă, postul intermitent este unul dintre secretele miliardarului, adică un program alimentar are alternează perioade de postit, (adică de abținere de la mâncat) cu perioade de luat masa. 

Citește și: Avantajele neștiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit! 

În general, dimineața, Elon Musk preferă că consume omletă, iar la prânz carne la grătar. Plăcerea lui vinovată? Cerealele cu scorțișoară! 

De asemenea, Elon Musk respectă o altă regulă simplă - nu consumă mâncare și alcool cu trei ore înainte de culcare: „Să mănânci înainte să mergi la culcare, este o idee foarte proastă, deoarece îți afectează somnul. Este o problemă‟, a punctat el. 

Ce sporturi practică Elon Musk 

Când nu lucrează, Elon Musk se antrenează pentru a fi în formă. Miliardarul a practicat, de-a lungul timpului, mai multe sporturi, printre care: jiu-jitsu brazilian, karate, taekwondo și judo. Nu îi place să facă exerciții cardio, însă admite că „o emisiune convingătoare la televizor‟ îi face întotdeauna sesiunile de alergare mai plăcute.

Vezi și: Defectele lui Elon Musk, date în vileag de sora miliardarului 

Conștient de importanța odihnei 

Pe lângă alimentația sănătoasă și sport, Musk pune mare preț și pe odihnă: „Somnul este grozav. Dacă nu dorm suficient, sunt destul de morocănos. Aș putea să rămân treaz mai multe ore, dar aș face mai puține lucruri, pentru că asta mi-ar afecta starea mentală‟, a spus el. 

Elon Musk vs. tehnologie 

În ciuda obiceiurilor sănătoase pe care le are, există unul singur la care dorește să mai lucreze. Într-un interviu, Musk a povestit: „Am un obicei prost, pe care cred că o mulțime de oameni îl iau - îmi verific dimineața telefonul. Este un obicei groaznic.‟ El a adăugat: „Vreau să înlocuiesc statul pe telefon dimineața cu 20 de minute de antrenament‟, a mai spus Musk. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg