Nicole Shanahan, femeia care a pus pe jar doi miliardari, pe Elon Musk și pe fondatorul Google

Femeia care a distrus prietenia de ani întregi dintre Elon Musk și Sergey Brin a crescut în sărăcie în San Francisco înainte de-a deveni avocat și-a se iubi cu unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă.

image

Nicole Shanahan (37 de ani) a avut o scurtă aventură cu cel mai bogat om din lume la Art Basel, un eveniment din Miami, în cursul lunii decembrie 2021, lucru care l-a determinat pe soțul ei, co-fondatorul Google, să depună actele de divorț în ianuarie 2022.

Brin are o avere de 95 de miliarde de dolari și a motivat divorțul cu clasica exprimare – „nepotrivire de caracter” – însă se știe deja că relația extraconjugală a lui Nicole cu Musk a fost cea care a pus capac mariajului lor.

Erau amândoi la Miami pentru festivalul de artă într-o perioadă în care cei doi soți aveau deja probleme în căsnicie din cauza stresului pandemiei și-a creșterii fetiței lor de patru ani. Atunci Elon era separat de iubita lui Grimes, deci interesat de alte partenere. După separarea soților din 15 decembrie 2021, co-fondatorul Google și-a sfătuit finanțatorii să-și scoată banii din companiile lui Musk.

Acum, Shanahan cere 1 milion de dolari la divorț, mai mult decât stabilise în contractul prenupțial cu al optulea cel mai bogat om din lume și mult mai mult decât a avut vreodată în copilărie sau adolescență. A fost crescută de doi părinți șomeri și trăia din alocația dată de stat.

„În copilărie, a trebuit să-mi dau seama singură cum funcționa lumea”, a dezvăluit ea în revista Modern Luxury făcând referire la tatăl ei care fusese diagnosticat cu schizofrenie bipolară, iar mama ei era o imigrantă chineză care încerca să supraviețuiască în SUA. „Tata s-a îmbolnăvit când eu aveam 9 ani, iar mama era doar de doi ani în Statele Unite când am venit eu pe lume”, a explicat aceasta.

image

„Am avut niște părinți neangajați pentru cea mai mare parte a copilăriei mele, așa că nu numai că n-aveam niciodată bani, dar n-am avut parte nici măcar de sfaturi părintești. Având un tată bolnav psihic, erau numai haos și teamă la noi acasă”, a continuat să explice.

A făcut de capul ei facultatea, aplicând pentru fonduri pe internet și încercând să facă singură rost de bani pentru educația ei. Pe plan personal, era căsătorită cu un director financiar în momentul în care l-a cunoscut pe Brin, al optulea cel mai bogat om din lume, la o tabără de yoga în 2015. Cei doi s-au căsătorit pe 7 noimebrie 2018 și apoi au adus pe lume o fetiță după mai mulți ani de infertilitate.

În ianuarie, Brin a depus actele de divorț după patru ani de mariaj și în urma aflării despre infidelitatea soției sale. Co-fondatorul Google cere custodie împărțită pentru fiica sa, iar dosarul divorțului e ținut cât se poate de secret, având în vedere temerile soților ca fiica lor să nu fie hărțuită sau chiar răpită.

Cei doi oameni de afaceri erau buni prieteni. Sergey chiar i-a împrumutat lui Elon 500.000 de dolari ca să-și finanțeze Tesla, în timpul unei mari crize financiare ale lui. Însă acest lucru n-a însemnat prea mult pentru Musk, care și-a trădat prietenul în cel mai mișelește mod posibil.

Foto - Shutterstock, Vanity Fair, Bia-Echo Foundation



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg