Elton John, dezvăluiri fără precedent despre Regină: „Am dansat împreună la castel”

Când ne gândim la înmormântarea Prințesei Diana, nu putem să nu ne amintim de Prinții William și Harry mergând în spatele sicriului și să auzim melodia lui Sir Elton John „A Candle In The Wind. Cu toate că artistul n-a jucat un rol în ceremonia fune rară de ieri, faimosul muzician britanic i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-aîn felul său caracteristic.

image

„Rocket Man” are o legătură specială cu familia regală britanică și a ținut să facă cunoscut acest lucru în autobiografia sa, „Me” (n.r. „Eu”) din 2019. Astfel, starul pop a scris în cartea sa cum prima sa interecțiune personală cu familia regală s-a petrecut la o cină luată cu Prințesa Margaret, când soțul ei de-atunci, Lordul Snowden, a dat buzna în încăpere și a cerut, pe un ton răstit, porția lui de mâncare. „S-au certat rău atunci”, a scris Elton în memoriile sale, după care a adăugat că prințesa a plecat supărată din cameră.  

Vecinul Familiei Regale Britanică

Pe măsură ce succesul muzicianului continua să crească și din cauza faptului că vila lui imensă se afla chiar în vecinătatea castelului Windsor, John a mai avut ocazii în care a luat legătura cu membrii familiei regale britanice.

Cântărețul a întâlnit-o pe Prințesa Diana la ziua de naștere a Prințului Andrew, când fiul preferat al regretatei regine împlinea 21 de ani. Atunci a fost momentul în care a dansat cu Prințesa Anne și cu regina Elisabeta a II-a, susține The Mirror.

În timpul altei petreceri ale lui Andrew, s-a întâmplat ceva greu de imaginat! Tabloidul The Mirror susține că artistul a scris în autobiografia sa despre cum regina l-a pălmuit pe nepotul său, vicontele Linley, de cinci ori pentru simplul motiv că acesta nu făcuse ce-i spusese ea – adică să aibă grijă de mama sa, Prințesa Margaret.

A cântat la 3 jubileuri regale

În timp ce toată lumea își amintea tot felul de frânturi din viața Reginei Elisabeta a II-a, Elton a scris și el ceva pe pagina sa de Instagram, în cursul zilei de ieri. Astfel, și-a informat cele 4,2 milioane de fani cu privire la medalia pe care acesta a primit-o de la Majestatea Sa. Mai mult, acesta a declarat că se simte extrem de norocos că a reușit să cânte la trei dintre jubilurile reginei, acestea fiind „niște experiențe plin de bucurie, care te făceau să te simți umil”.

Cea mai dragă amintire cu regina este una personală. „Momentele petrecute în privat, în spatele camerelor de filmat, sunt cele pe care le prețuiesc cel mai mult. Cum am dansat noi pe «Rock Around the Clock» la Castelul Windsor și cum am descoperit inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”, a declarat Elton John.

Cântărețul a mai menționat-o pe Regina Elisabeta a II-a pe 8 septembrie, chiar în ziua în care monarhul britanic s-a stins din viață, când a susținut un concert în Toronto. „A condus țara prin câteva dintre cele mai grele și mai întunecate momente din istorie și a făcut asta cu grație, decență și o căldură și-o grijă sincere”, a dezvăluit acesta în fața fanilor săi.

Foto - ShutterstockRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg