Elton John, dezvăluiri fără precedent despre Regină: „Am dansat împreună la castel”

Când ne gândim la înmormântarea Prințesei Diana, nu putem să nu ne amintim de Prinții William și Harry mergând în spatele sicriului și să auzim melodia lui Sir Elton John „A Candle In The Wind. Cu toate că artistul n-a jucat un rol în ceremonia fune rară de ieri, faimosul muzician britanic i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-aîn felul său caracteristic.

image

„Rocket Man” are o legătură specială cu familia regală britanică și a ținut să facă cunoscut acest lucru în autobiografia sa, „Me” (n.r. „Eu”) din 2019. Astfel, starul pop a scris în cartea sa cum prima sa interecțiune personală cu familia regală s-a petrecut la o cină luată cu Prințesa Margaret, când soțul ei de-atunci, Lordul Snowden, a dat buzna în încăpere și a cerut, pe un ton răstit, porția lui de mâncare. „S-au certat rău atunci”, a scris Elton în memoriile sale, după care a adăugat că prințesa a plecat supărată din cameră.  

Vecinul Familiei Regale Britanică

Pe măsură ce succesul muzicianului continua să crească și din cauza faptului că vila lui imensă se afla chiar în vecinătatea castelului Windsor, John a mai avut ocazii în care a luat legătura cu membrii familiei regale britanice.

Cântărețul a întâlnit-o pe Prințesa Diana la ziua de naștere a Prințului Andrew, când fiul preferat al regretatei regine împlinea 21 de ani. Atunci a fost momentul în care a dansat cu Prințesa Anne și cu regina Elisabeta a II-a, susține The Mirror.

În timpul altei petreceri ale lui Andrew, s-a întâmplat ceva greu de imaginat! Tabloidul The Mirror susține că artistul a scris în autobiografia sa despre cum regina l-a pălmuit pe nepotul său, vicontele Linley, de cinci ori pentru simplul motiv că acesta nu făcuse ce-i spusese ea – adică să aibă grijă de mama sa, Prințesa Margaret.

A cântat la 3 jubileuri regale

În timp ce toată lumea își amintea tot felul de frânturi din viața Reginei Elisabeta a II-a, Elton a scris și el ceva pe pagina sa de Instagram, în cursul zilei de ieri. Astfel, și-a informat cele 4,2 milioane de fani cu privire la medalia pe care acesta a primit-o de la Majestatea Sa. Mai mult, acesta a declarat că se simte extrem de norocos că a reușit să cânte la trei dintre jubilurile reginei, acestea fiind „niște experiențe plin de bucurie, care te făceau să te simți umil”.

Cea mai dragă amintire cu regina este una personală. „Momentele petrecute în privat, în spatele camerelor de filmat, sunt cele pe care le prețuiesc cel mai mult. Cum am dansat noi pe «Rock Around the Clock» la Castelul Windsor și cum am descoperit inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”, a declarat Elton John.

Cântărețul a mai menționat-o pe Regina Elisabeta a II-a pe 8 septembrie, chiar în ziua în care monarhul britanic s-a stins din viață, când a susținut un concert în Toronto. „A condus țara prin câteva dintre cele mai grele și mai întunecate momente din istorie și a făcut asta cu grație, decență și o căldură și-o grijă sincere”, a dezvăluit acesta în fața fanilor săi.

Foto - Shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg