Elvis, cu pantalonii în vine în dușul lui Tom Jones! „Eram dezbrăcat!”

Anul acesta, muzicianul de 82 de ani pornește într-un nou turneu, din aprilie va cânta în Franța, Germania și Marea Britanie. Cariera acestuia îndelungată e plină de anecdote!

image

În timp ce vorbea cu cei de la „The Graham Norton Show”, în 2021, Jones a explicat relația specială pe care a avut-o cu Elvis Presley. La începutul carierei sale, Tom Jones trebuia să înregistreze muzică la Paramount Studios, fix locul în care Regele Rock & Roll avea să vină a doua zi. Emoționat, Tom s-a prezentat și a doua zi acolo și a făcut cunoștință cu marele cântăreț.

La scurt timp, Tom și Elvis au devenit prieteni. „Elvis adora să cânte… noaptea, în Vegas, după ce fiecare își termina concertele, mergeam în apartamentul nostru și cântam muzică gospel”, a dezvăluit Jones pentru emisiunea sus amintită.

Într-un alt interviu, Tom i-a povestit lui Conan O'Brien, în 2015, despre amiciția lui specială cu Elvis. „Te tot bătea la cap să înregistrezi câte o melodie…”, a mărturisit acesta. Imediat ce coborâse de pe scena din Las Vegas, Presley s-a ținut scai de Jones pentru a-i vorbi despre o melodie.

„Da, păi… eu trebuie să intru în duș acum!”, s-a scuzat Tom. „Am intrat sub duș și mă spălam pe cap când l-am auzit!”, a ținut să adauge Tom Jones. Când și-a dat clăbucul de pe față, l-a văzut pe Elvis care stătea pe marginea dușului și-i făcea o serenadă. Asta s-a întâmplat după ce se ușurase înainte în toaleta lui Tom…

„Eram dezbrăcat și el era pe jumătate dezbrăcat… avea pantalonii în vine. Eu am încercat imediat să mă acopăr cu prosopul și Elvis cânta de zor”, a povestit Tom Jones amuzat de întreaga situație. Elvis l-a chemat apoi pe boduguardul său, pe Red West, ca să-l ajute să-i ridice panatalonii de piele, după care fiecare a ieșit din baie și și-a văzut mai departe de viața lui.

Foto - ShuttestockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg