Elvis, cu pantalonii în vine în dușul lui Tom Jones! „Eram dezbrăcat!”

Anul acesta, muzicianul de 82 de ani pornește într-un nou turneu, din aprilie va cânta în Franța, Germania și Marea Britanie. Cariera acestuia îndelungată e plină de anecdote!

image

În timp ce vorbea cu cei de la „The Graham Norton Show”, în 2021, Jones a explicat relația specială pe care a avut-o cu Elvis Presley. La începutul carierei sale, Tom Jones trebuia să înregistreze muzică la Paramount Studios, fix locul în care Regele Rock & Roll avea să vină a doua zi. Emoționat, Tom s-a prezentat și a doua zi acolo și a făcut cunoștință cu marele cântăreț.

La scurt timp, Tom și Elvis au devenit prieteni. „Elvis adora să cânte… noaptea, în Vegas, după ce fiecare își termina concertele, mergeam în apartamentul nostru și cântam muzică gospel”, a dezvăluit Jones pentru emisiunea sus amintită.

Într-un alt interviu, Tom i-a povestit lui Conan O'Brien, în 2015, despre amiciția lui specială cu Elvis. „Te tot bătea la cap să înregistrezi câte o melodie…”, a mărturisit acesta. Imediat ce coborâse de pe scena din Las Vegas, Presley s-a ținut scai de Jones pentru a-i vorbi despre o melodie.

„Da, păi… eu trebuie să intru în duș acum!”, s-a scuzat Tom. „Am intrat sub duș și mă spălam pe cap când l-am auzit!”, a ținut să adauge Tom Jones. Când și-a dat clăbucul de pe față, l-a văzut pe Elvis care stătea pe marginea dușului și-i făcea o serenadă. Asta s-a întâmplat după ce se ușurase înainte în toaleta lui Tom…

„Eram dezbrăcat și el era pe jumătate dezbrăcat… avea pantalonii în vine. Eu am încercat imediat să mă acopăr cu prosopul și Elvis cânta de zor”, a povestit Tom Jones amuzat de întreaga situație. Elvis l-a chemat apoi pe boduguardul său, pe Red West, ca să-l ajute să-i ridice panatalonii de piele, după care fiecare a ieșit din baie și și-a văzut mai departe de viața lui.

Foto - Shuttestock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg