Traumele Lisei Marie Presley. Consilierul ei ni le dezvăluie!

Unicul copil al lui Elvis Presley a fost atât de traumatizat de pierderea tatălui – și descoperirea acestuia mort în casă la numai 9 ani! – încât și-a petrecut următorii 35 de ani pentru a fi „vindecată” de Scientologie. Ce tratament i-au aplicat?

lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg

Karen De La Carriere, cunoscută drept „Regina Scientologiei”, a fost membru marcant al bisericii timp de 35 de ani și a declarat că Priscilla Presley a apelat la ajutorul sectei pentru a trece mai ușor peste moartea fostului ei soț. Foasta doamnă Presley a folosit scientologia pentru a încerca de-a o controla pe fiica ei. A reușit?

Lisa Marie n-avea mai mult de 11 ani în momentul în care ea avea o relație ostilă cu mama ei, lucru care nu s-a ameliorat niciodată, din păcate, susține De La Carriere. Fiica Regelui Rock & Roll a murit la numai 54 de ani, în casa ei din Calabasas, după decenii întregi de consum de droguri și având o relație proastă cu cea care i-a dat naștere.

De La Carriere a fost consilierul Lisei și susține că biata fată a fost supusă „terapiei obedienței” în timpul copilăriei sale. Priscilla a început să cunoască Scientologia prin intermediul prietenului ei, John Travolta.  

„Priscilla o domina pe Lisa. Ea trăia ca o prințesă, avea parte de tot luxul, dar era nefericită pentru ea și mama ei erau adversare”, a dezvăluit aceasta în Daily Mail făcând referire la faptul că Priscilla a forțat-o pe Lisa să devină scientoloagă.

„A fost o reală tragedie cum fetița de 9 ani și-a descoperit tatăl mort. Era prințesa tatălui ei, iubită de el. A fost o adevărată trauma pentru ea pierderea lui. Apoi, cum era de așteptat, ea a început să reacționeze la această traumă. A început să ia droguri ca să-și amorțească durerea. Iar Priscilla era exasperată din cauza copilului ei rebel. Cred că Lisa a luat prima dată droguri pe la 13-14 ani”, a adăugat fostul consilier.

La 11 ani, Lisa era lăsată la centrul scientologic cu orele de către mama sa, timp de luni la rând, pentru „terapia obedienței”, susține De La Carriere. Procesul „de purificare”, pe care Lisa l-a făcut de trei ori, consta în cinci ore petrecute la saună, unde copila făcea multe exerciții fizice și lua vitamine și minerale cu pumnul.  

„Vedeam tristețea din ochii ei. Acum regret ceea ce am făcut, trebuia să refuz din simpul motiv că biata fată de 11 ani nu-și dorea așa ceva. Se droga și a fost forțată să fie purificată. Și a fost purificată de mai multe ori pentru că se lăsa de droguri și apoi se apuca din nou. Dacă trăia Elvis, nu și-ar fi lăsat fiica să treacă prin așa ceva! Și toată acea îndoctrinare, care a durat 35 de ani, nu i-a servit la nimic”, a conchis aceasta.

Foto - ShutterstockRecente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg