Biletul de „Adio!” scris de Elvis, descoperit chiar lângă trupul lui neînsuflețit!

Regele Rock & Roll Elvis Presley n-avea mai mult de 42 de ani când a murit din cauza unui infarct cauzat de consumul de droguri. S-a sinucis?

elvis bun profimedia 0642982238 jpg

S-au făcut multe speculații legate de dispariția prematură a lui Elvis Presley, dar, în 2018, după ce HBO a difuzat un documentar despre nemuritorul muzician, am aflat cu toții că au existat și câteva bilețele suicidale, care dădeau de bănuit că marele cântăreț se săturase de viață.

Unul dintre aceste bilețele fusese scris cu șapte luni înainte de moartea lui Elvis, asta însemnând că cei din jurul său știau de ceva vreme că Presley avea să moartă destul de repede. De ce n-au încercat să împiedice autodistrugerea lui? Sau au încercat?

Prietenul și managerul de turneu al lui Elvis, Joe Esposito, a dezvăluit în Radar, chiar înainte de-a muri și el, în 2016, că a descoperit unul dintre aceste bilețele de „Adio!” chiar lângă trupul neînsuflețit al lui Elvis, în casa lui din Memphis, în Graceland, pe 16 august 1977.

Esposito a dezvăluit nu numai că a ars acea scrisoare pentru a nu fi găsită de familie și polițiști, dar a mai distrus și depozitul lui de analgezice prescrise de medici, pe care le consuma Presley în mod obișnuit.

„A fost mai bine să protejez familia și întreaga moștenire lăsată de Elvis ascunzând totul – scrisoarea și pastilele”, a declarat Esposito, care a ținut să adauge ce scrisese Elvis în acel bilețel. „Faptul că am pierdut-o pe Priscilla a fost cea mai mare greșeală a mea și nu mi-am revenit niciodată după asta”, ar fi scris Elvis cu mâna lui în scrisoarea distrusă de managarul lui. Regele Rock & Roll a mai scris că se simțea „rușinat că nu mă pot lăsa de droguri” și „trădat” de corpul său supraponderal.

Al doilea bilețel, scris în ianuarie 1977, arăta negru pe alb că Elvis Presley se săturase să mai trăiască. „Am nevoie de o odihnă prelungită”, a scris legendarul muzician. „M-am săturat până peste cap de viața mea! Dacă n-aș avea rugăciunile mele, cred că viața mea s-ar fi încheiat de mult. Voința mea a dispărut aproape de tot”, a scris Elvis în al doilea mesaj al său adresat lui Billy Miller, un mafiot din Memphis, care a păstrat și el secret conținutul acelei scrisori pentru mult timp.

„Scrisul de mână pare să fie autentic”, a dezvăluit fratele vitreg al lui Elvis, Rick Stanley. „Pentru mine, constituie dovada clară a faptului că el contempla la sinudidere”, a conchis acesta.

Fosta lui soție, Priscilla Presley, a vorbit despre dependența acestuia în documentarul din 2018, „Elvis Presley: The Searcher”, susținând că Elvis „știa foarte bine ce făcea”.

„Oamenii comentează și tot întreabă de ce n-am făcut nimic în privința consumului lui de droguri. Păi, nu e adevărat că n-am făcut nimic. Noi, cei din cercul lui restrâns, am încercat să facem, dar n-aveai cum să-l convingi pe Elvis să facă cum voiai tu. Dacă încercai să faci asta, erai dat afară din încăpere, scurt pe doi”, a mărturisit Princilla.

Fosta soție al lui Presley a dezvăluit că Elvis s-a apucat de droguri încă din armată, în Germania: „Le dădeau pastile soldaților ca să stea treji mult timp. El avea misiuni în miez de noapte, așa că primea pastile ca să stea treaz și uite așa s-a apucat el de consumat droguri!”.

„Și, dacă iei un somnifer, apoi trebuie să iei ceva care să te trezească. Habar n-avea ce declanșase în el acest lucru, însă a mers pe acest drum singur”, a conchis fosta doamnă Presley. Trupul neînsuflețit al lui Elvis Presley a fost descoperit în casa lui, la baie, de către iubita lui de-atunci, Ginger Alden.

Foto - Profimedia



Recente

Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg