Emoții sau antipatie? De ce nu a îmbrățișat-o Taylor Swift pe Celine Dion la Premiile Grammy

Emoțiile au împiedicat-o pe Taylor Swift să o îmbrățișeze pe Celine Dion când aceasta i-a fost înmânat Premiul Grammy? Ori Taylor Swift are o antipatie față de artistă?  

image

Cea de-a 66-a ediție a galei Grammy Awards a avut loc duminică, 4 ianuarie, la Los Angeles, iar una dintre vedetele evenimentului a fost Taylor Swift. Cântăreața a câștigat un Grammy pentru „Albumul anului‟ cu „Midnights‟ și a devenit singura artistă care a obținut de patru ori acest premiu. 

Taylor Swift a primit cu mare entuziasm trofeul, iar toate vedetele aflate în public s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o. Cea care i-a înmânat premiul pentru albumul anului a fost Celine Dion, care a fost primită pe scenă cu multă bucurie, deoarece de multă vreme se confruntă cu probleme de sănătate, iar apariția ei la acest eveniment a fost o surpriză pentru fani. 

Citește și: Celine Dion, într-o situație disperată - nu-și mai poate controla mușchii!

Punctul culminant al momentului a fost cel în care Celine Dion i-a oferit trofeul lui Taylor, iar cântăreața a sărit în brațele colaboratorilor ei, însă a omis să o îmbrățișeze pe Dion și nici măcar nu a privit-o. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe teorii cu privire la atitudinea ei rece - unii internauți spun că Taylor a fost foarte emoționată, alții zic că a dat dovadă de antipatie, însă o altă teorie pare să fie cea câștigătoare. 

Potrivit „Your Tango‟, Taylor Swfit ar fi evitat interacțiunea cu Celine Dion din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă marea artistă. Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide, o tulburare neurologică rară, care afectează sistemul nervos central și poate provoca spasme, ca răspuns la stimuli neașteptați.

Prin urmare, dacă Taylor Swfit ar fi atins-o brusc pe Dion, ea ar fi fost pusă într-o situație incomodă în fața publicului. Poate, de aceea, Taylor Swift a preferat să o îmbrățișeze pe artistă în culise și totodată să facă o fotografie cu ea într-un mediu controlat.  

image

Vezi și: Cu ce sindrom s-a confruntat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut‟

Opinia medicului! 

Dr. Chris Hahn, profesor de neurologie la Universitatea din Calgary, a explicat pentru „CBS‟ că artista se confruntă cu această afecțiune de ani de zile, însă și-a primit diagnosticul în urmă cu un an, motiv pentru care corpul ei este foarte sensibil la atingere. Potrivit specialistului, nu există un remediu pentru acest sindrom, ci doar mendicamente care atenuează simptomele și ajută la oprirea progresiei bolii. 

Sursă foto: Instagram, Shutterstock / Video: TikTok 



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG