Emoții sau antipatie? De ce nu a îmbrățișat-o Taylor Swift pe Celine Dion la Premiile Grammy

Emoțiile au împiedicat-o pe Taylor Swift să o îmbrățișeze pe Celine Dion când aceasta i-a fost înmânat Premiul Grammy? Ori Taylor Swift are o antipatie față de artistă?  

image

Cea de-a 66-a ediție a galei Grammy Awards a avut loc duminică, 4 ianuarie, la Los Angeles, iar una dintre vedetele evenimentului a fost Taylor Swift. Cântăreața a câștigat un Grammy pentru „Albumul anului‟ cu „Midnights‟ și a devenit singura artistă care a obținut de patru ori acest premiu. 

Taylor Swift a primit cu mare entuziasm trofeul, iar toate vedetele aflate în public s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o. Cea care i-a înmânat premiul pentru albumul anului a fost Celine Dion, care a fost primită pe scenă cu multă bucurie, deoarece de multă vreme se confruntă cu probleme de sănătate, iar apariția ei la acest eveniment a fost o surpriză pentru fani. 

Citește și: Celine Dion, într-o situație disperată - nu-și mai poate controla mușchii!

Punctul culminant al momentului a fost cel în care Celine Dion i-a oferit trofeul lui Taylor, iar cântăreața a sărit în brațele colaboratorilor ei, însă a omis să o îmbrățișeze pe Dion și nici măcar nu a privit-o. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe teorii cu privire la atitudinea ei rece - unii internauți spun că Taylor a fost foarte emoționată, alții zic că a dat dovadă de antipatie, însă o altă teorie pare să fie cea câștigătoare. 

Potrivit „Your Tango‟, Taylor Swfit ar fi evitat interacțiunea cu Celine Dion din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă marea artistă. Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide, o tulburare neurologică rară, care afectează sistemul nervos central și poate provoca spasme, ca răspuns la stimuli neașteptați.

Prin urmare, dacă Taylor Swfit ar fi atins-o brusc pe Dion, ea ar fi fost pusă într-o situație incomodă în fața publicului. Poate, de aceea, Taylor Swift a preferat să o îmbrățișeze pe artistă în culise și totodată să facă o fotografie cu ea într-un mediu controlat.  

image

Vezi și: Cu ce sindrom s-a confruntat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut‟

Opinia medicului! 

Dr. Chris Hahn, profesor de neurologie la Universitatea din Calgary, a explicat pentru „CBS‟ că artista se confruntă cu această afecțiune de ani de zile, însă și-a primit diagnosticul în urmă cu un an, motiv pentru care corpul ei este foarte sensibil la atingere. Potrivit specialistului, nu există un remediu pentru acest sindrom, ci doar mendicamente care atenuează simptomele și ajută la oprirea progresiei bolii. 

Sursă foto: Instagram, Shutterstock / Video: TikTok 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg