Cum o răsfață Travis Kelce pe Taylor Swift. Cadoul pe care i l-a oferit recent

Pare că nimic nu ar mai putea să o surprindă pe miliardara Taylor Swift, însă iubitul ei, Travis Kelce, i-a făcut cântăreței o surpriză și i-a dăruit un cadou special, prin intermediul căruia și-a exprimat dragostea pe care i-o poartă. Vezi în video de mai jos ce i-a oferit! 

image

Au trecut aproape șase luni de când s-a aflat de relația lui Taylor Swift (34 de ani) cu sportivul Travis Kelce (34 de ani). Se pare că artista și-a găsit în sfârșit marea dragoste, deoarece presa internațională scrie că Taylor și Travis sunt foarte fericiți și se sprijină reciproc în toate activitățile pe care le au. 

Lucrurile merg foarte bine între cei doi, drept dovadă atenția pe care Travis i-o acordă partenerei sale de viață. De curând, el i-a oferit lui Taylor un cadou deosebit, pe care orice femeie și l-ar dori. 

Citește și: Taylor Swift, în ipostaze pornografice pe internet. Care este explicația cântăreței

Vezi și acest articol: Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să strângă averi uriașe. Taylor Swift are peste 1.1 miliarde de dolari

Ce a primit Taylor Swift de la iubitul ei, Travis Kelce

Travis Kelce i-a oferit lui Taylor Swift o brățară personalizată cu diamante, pe care sunt scrise inițialele lor. Potrivit publicației „Your Tango‟, o astfel de podoabă se vinde cu prețul de 5.700 de dolari.

Încântată de cadou, Taylor Swift a purtat brățara la meciul echipei iubitului ei împotriva  echipei Baltimore Ravens, care a avut loc la finalul lunii ianuarie. La finalul meciului, Taylor i-a oferit iubitului ei o îmbrățișare, iar bijuteria de pe încheietura ei a atras atenția tuturor.

Conform publicației menționate anterior, compania care a realizat brățara a conceput una similară și pentru Travis, într-o versiune mai groasă: „TNT vine de la inițialele lor și de la dinamită. Relația lor este dinamită. Mi se pare atât de drăguț! Sper că și Taylor crede că este drăguț, strălucitor și amuzant‟, a spus fondatoarea magazinului de bijuterii. 

Se știe despre Taylor Swift că apreciază bijuteriile personalizate. De pildă, ea a fost văzută anterior purtând o brățară pe care scrie „87‟, numărul de pe tricoul iubitului ei pe care îl poartă în timpul meciurilor. Travis Kelce este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de fotbal american. 

Sursă foto: Pinterest, sursă video: TikTok - @wove_made



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG