Cum o răsfață Travis Kelce pe Taylor Swift. Cadoul pe care i l-a oferit recent

Pare că nimic nu ar mai putea să o surprindă pe miliardara Taylor Swift, însă iubitul ei, Travis Kelce, i-a făcut cântăreței o surpriză și i-a dăruit un cadou special, prin intermediul căruia și-a exprimat dragostea pe care i-o poartă. Vezi în video de mai jos ce i-a oferit! 

image

Au trecut aproape șase luni de când s-a aflat de relația lui Taylor Swift (34 de ani) cu sportivul Travis Kelce (34 de ani). Se pare că artista și-a găsit în sfârșit marea dragoste, deoarece presa internațională scrie că Taylor și Travis sunt foarte fericiți și se sprijină reciproc în toate activitățile pe care le au. 

Lucrurile merg foarte bine între cei doi, drept dovadă atenția pe care Travis i-o acordă partenerei sale de viață. De curând, el i-a oferit lui Taylor un cadou deosebit, pe care orice femeie și l-ar dori. 

Citește și: Taylor Swift, în ipostaze pornografice pe internet. Care este explicația cântăreței

Vezi și acest articol: Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să strângă averi uriașe. Taylor Swift are peste 1.1 miliarde de dolari

Ce a primit Taylor Swift de la iubitul ei, Travis Kelce

Travis Kelce i-a oferit lui Taylor Swift o brățară personalizată cu diamante, pe care sunt scrise inițialele lor. Potrivit publicației „Your Tango‟, o astfel de podoabă se vinde cu prețul de 5.700 de dolari.

Încântată de cadou, Taylor Swift a purtat brățara la meciul echipei iubitului ei împotriva  echipei Baltimore Ravens, care a avut loc la finalul lunii ianuarie. La finalul meciului, Taylor i-a oferit iubitului ei o îmbrățișare, iar bijuteria de pe încheietura ei a atras atenția tuturor.

Conform publicației menționate anterior, compania care a realizat brățara a conceput una similară și pentru Travis, într-o versiune mai groasă: „TNT vine de la inițialele lor și de la dinamită. Relația lor este dinamită. Mi se pare atât de drăguț! Sper că și Taylor crede că este drăguț, strălucitor și amuzant‟, a spus fondatoarea magazinului de bijuterii. 

Se știe despre Taylor Swift că apreciază bijuteriile personalizate. De pildă, ea a fost văzută anterior purtând o brățară pe care scrie „87‟, numărul de pe tricoul iubitului ei pe care îl poartă în timpul meciurilor. Travis Kelce este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de fotbal american. 

Sursă foto: Pinterest, sursă video: TikTok - @wove_made



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg