Cum o răsfață Travis Kelce pe Taylor Swift. Cadoul pe care i l-a oferit recent

Pare că nimic nu ar mai putea să o surprindă pe miliardara Taylor Swift, însă iubitul ei, Travis Kelce, i-a făcut cântăreței o surpriză și i-a dăruit un cadou special, prin intermediul căruia și-a exprimat dragostea pe care i-o poartă. Vezi în video de mai jos ce i-a oferit! 

image

Au trecut aproape șase luni de când s-a aflat de relația lui Taylor Swift (34 de ani) cu sportivul Travis Kelce (34 de ani). Se pare că artista și-a găsit în sfârșit marea dragoste, deoarece presa internațională scrie că Taylor și Travis sunt foarte fericiți și se sprijină reciproc în toate activitățile pe care le au. 

Lucrurile merg foarte bine între cei doi, drept dovadă atenția pe care Travis i-o acordă partenerei sale de viață. De curând, el i-a oferit lui Taylor un cadou deosebit, pe care orice femeie și l-ar dori. 

Citește și: Taylor Swift, în ipostaze pornografice pe internet. Care este explicația cântăreței

Vezi și acest articol: Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să strângă averi uriașe. Taylor Swift are peste 1.1 miliarde de dolari

Ce a primit Taylor Swift de la iubitul ei, Travis Kelce

Travis Kelce i-a oferit lui Taylor Swift o brățară personalizată cu diamante, pe care sunt scrise inițialele lor. Potrivit publicației „Your Tango‟, o astfel de podoabă se vinde cu prețul de 5.700 de dolari.

Încântată de cadou, Taylor Swift a purtat brățara la meciul echipei iubitului ei împotriva  echipei Baltimore Ravens, care a avut loc la finalul lunii ianuarie. La finalul meciului, Taylor i-a oferit iubitului ei o îmbrățișare, iar bijuteria de pe încheietura ei a atras atenția tuturor.

Conform publicației menționate anterior, compania care a realizat brățara a conceput una similară și pentru Travis, într-o versiune mai groasă: „TNT vine de la inițialele lor și de la dinamită. Relația lor este dinamită. Mi se pare atât de drăguț! Sper că și Taylor crede că este drăguț, strălucitor și amuzant‟, a spus fondatoarea magazinului de bijuterii. 

Se știe despre Taylor Swift că apreciază bijuteriile personalizate. De pildă, ea a fost văzută anterior purtând o brățară pe care scrie „87‟, numărul de pe tricoul iubitului ei pe care îl poartă în timpul meciurilor. Travis Kelce este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de fotbal american. 

Sursă foto: Pinterest, sursă video: TikTok - @wove_madeRecente

kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg
Click! pentru femei Nr 4 2024 jpeg
Jennifer Lawrence foto  Shutterstock jpg
dalii aranjament floral natural jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg