Epilarea definitivă, mit sau realitate?

1 81315 original jpg jpeg

Toată lumea cu activitate hormonală are câteva insule de păr pe corp, care sunt naturale, dar există femei care se confruntă cu ceva mult mai grav decât, să zicem, neplăcutul păr de pe faţă. Lor a ajuns să le crească păr pe spate, iar pe picioare, unele dintre ele se plâng că se confundă cu fotbaliştii.

Partea cu adevărat provocatoare este, pe lângă efectul estetic neplăcut, faptul că nici nu poate fi gestionat de una singură – nu poţi să te epilezi singură pe spate!Există câteva metode clasice ca să scapi de părul nedorit de pe corp – de la ras la epilarea cu ceară – dar există şi metode performante de îndepărtare a părului de pe corp, care au marele avantaj de a fi eficiente pentru o perioadă de câţiva ani.

Electroliza

Atât de mulţi oameni se interesează de metode de îndepărtare permanentă a părului de pe corp. Există aşa ceva? De la electroliză la laser, orice efort de îndepărtare permanentă a părului de pe corp se dovedeşte, totuşi, în zadar.

Cu toate astea, dintre aceste metode, electroliza distruge atât de mult foliculul de păr, încât corpul tău ori nu mai poate să-l refacă, ori îl reface greu, greu de tot. Cu foliculii distruşi, nu mai creşte păr!

Dar nici aceasta nu e 100% permanentă. Majoritatea celor care recurg la electroliză pentru îndepărtarea părului de pe corp află că, după câţiva ani, părul creşte la loc. E adevărat, dintr-un folicul mai leşinat, dar tot creşte şi tot e vizibil.

Laserul

Merge doar pentru câţiva ani, faţă de electroliză, care garantează că nu mai ai probleme cu părul pentru aproximativ 10 ani. Laserul încetineşte reformarea foliculului de păr, deci nu o opreşte de tot, aşa că data viitoare când ţi se propune o şedinţă de epilare definitivă cu laser, să fii sigură că ceva e putred în Danemarca.

Ceara, zahărul, rasul...

... pensarea, filetarea nu sunt câtuşi de puţin metode prea bune de îndepărtare a părului. După cum bine ştim, acestea nu sunt metode pentru îndepărtarea permanentă a părului. Epilarea cu ceară pe spate sau pe umeri poate să dureze ceva mai mult, în jur de două săptămâni, dar atât. Pe urmă, trebuie intervenit din nou.

Aşa că, data viitoare când ţi se promite o şedinţă de epilare definitivă, reţine că nimic, dar nimic nu e definitiv pe lumea asta.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg