Tom Cruise, nelipsit de la încoronarea Regelui Charles. Cum își va face apariția?

Multe știri din ultima vreme au avut ca subiect vedetele care au refuzat invitația regelui britanic la încononarea din 6 mai. Însă Tom Cruise a răspuns „prezent”! Cum își va face apariția la istoricul eveniment?

image

Dintr-un motiv sau altul, mai multe nume importante din showbizul britanic și cel internațional au refuzat să urce pe scena Încoronării și să susțină noul rege britanic. Adele, Elton John, The Spice Girls și Harry Styles sunt celebritățile britanice care au refuzat-o pe Majestatea Sa și au ales să nu participe la ceremonia care va avea loc weekendul acesta.

Culmea e că mai multe vedete care au acceptat să cânte pe scena marelui eveniment sunt americane! Kate Perry și Lionel Richie se numără printre ele. Și nu sunt singurii americani care au ales să celebreze acest moment istoric pentru Regele Charles al III-lea.

Actorul de la Hollywood, Tom Cruise, urmează să apară în timpul concertului oficial din 7 mai, care va avea loc a doua zi după ceremonia de încoronare. Prin urmare, fanii actorului îi vor putea vedea fața și-i vor auzi vocea, dar nu în felul în care se așteaptă!...   

BBC ne informează că Tom Cruise și alte nume de primă clasă, precum Dame Joan Collins și Winnie The Pooh, își vor face apariția la încoronare într-un mod… inedit. Prin intermediul unui video înregistrat anterior. Cruise va distra mulțimile și telespectatorii care vor urmări evenimentul la TV cu ajutorul „unor segmente și sketch-uri care dezvăluie lucruri mai puțin cunoscute despre Rege”, ne informează BBC.

În timp ce aceste momente au menirea de a-i distra și educa pe cei care le urmăresc, vor exista și oameni în carne și oase care vor oferi un entertainment de calitate la eveniment. Pe lângă Katy Perry și Lionel Richie, îi vom urmări și pe cântăreții și compozitorii Paloma Faith și Tiwa Savage, pe muzicianul Steve Winwood și pe pianistul Lang Lang.

Ce-i drept, sunt nume mai puțin sonore decât cele ale lui Adele și Elton John, însă muzicianul se află plecat în turneu, deci e scuzat motivat, iar cântăreața preferă să fie asociată cu… altceva decât familia regală britanică odată ce s-a mutat  în SUA.

Concertul, care va fi organizat pe terenul Castelului Windsor, va fi urmărit de publicul prezent la fața locului, dar și de cei de-acasă, prin intermediul posturilor TV BBC.

Foto - ShutterstockRecente

Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg