Tom Cruise, nelipsit de la încoronarea Regelui Charles. Cum își va face apariția?

Multe știri din ultima vreme au avut ca subiect vedetele care au refuzat invitația regelui britanic la încononarea din 6 mai. Însă Tom Cruise a răspuns „prezent”! Cum își va face apariția la istoricul eveniment?

image

Dintr-un motiv sau altul, mai multe nume importante din showbizul britanic și cel internațional au refuzat să urce pe scena Încoronării și să susțină noul rege britanic. Adele, Elton John, The Spice Girls și Harry Styles sunt celebritățile britanice care au refuzat-o pe Majestatea Sa și au ales să nu participe la ceremonia care va avea loc weekendul acesta.

Culmea e că mai multe vedete care au acceptat să cânte pe scena marelui eveniment sunt americane! Kate Perry și Lionel Richie se numără printre ele. Și nu sunt singurii americani care au ales să celebreze acest moment istoric pentru Regele Charles al III-lea.

Actorul de la Hollywood, Tom Cruise, urmează să apară în timpul concertului oficial din 7 mai, care va avea loc a doua zi după ceremonia de încoronare. Prin urmare, fanii actorului îi vor putea vedea fața și-i vor auzi vocea, dar nu în felul în care se așteaptă!...   

BBC ne informează că Tom Cruise și alte nume de primă clasă, precum Dame Joan Collins și Winnie The Pooh, își vor face apariția la încoronare într-un mod… inedit. Prin intermediul unui video înregistrat anterior. Cruise va distra mulțimile și telespectatorii care vor urmări evenimentul la TV cu ajutorul „unor segmente și sketch-uri care dezvăluie lucruri mai puțin cunoscute despre Rege”, ne informează BBC.

În timp ce aceste momente au menirea de a-i distra și educa pe cei care le urmăresc, vor exista și oameni în carne și oase care vor oferi un entertainment de calitate la eveniment. Pe lângă Katy Perry și Lionel Richie, îi vom urmări și pe cântăreții și compozitorii Paloma Faith și Tiwa Savage, pe muzicianul Steve Winwood și pe pianistul Lang Lang.

Ce-i drept, sunt nume mai puțin sonore decât cele ale lui Adele și Elton John, însă muzicianul se află plecat în turneu, deci e scuzat motivat, iar cântăreața preferă să fie asociată cu… altceva decât familia regală britanică odată ce s-a mutat  în SUA.

Concertul, care va fi organizat pe terenul Castelului Windsor, va fi urmărit de publicul prezent la fața locului, dar și de cei de-acasă, prin intermediul posturilor TV BBC.

Foto - Shutterstock



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg