Eşti sigură că porţi sutienul potrivit?

1 70634 original jpg jpeg

Deşi pare greu de crezut, multe dintre noi încă nu şi-au găsit mărimea potrivită a sutienului.

Crezi că măsura ta este 75B? Cele mai multe femei consideră că aparţin de această mărime,deşi nu este potrivită pentru toate. De multe ori,folosim un sutien prea mic pentru a strânge sânii,în încercarea de a-i face să pară mai mari,sau,dimpotrivă,unul puţn mai mare.Dar sutienul nepotrivit are mai multe dezavantaje. Pe lângă faptul că e incomod,el îţi poate afecta postura,încrederea de sine şi poate strica aspectul ţinutei tale,pentru că orice nepotrivire se vede prin haine,în special prin cele mai stânse pe corp.Cum îţi dai seama că nu porţi mărimea potrivităSânul este apăsat de cupă,creând două umflături diferite ale bustului,un aspect straniu şi deloc atrăgător. În acest caz,fie cupa este prea mică,fie ai strâns prea mult închizătoarea de la spate. Dacă ai cupa mai mică decât sânii tăi,vei observa că dacă te mişti prea mult,sânii au tendinţa de a ieşi de la locul lor. Nu,nu e o reacţie normală,e modul lor de a-ţi spune că nu sunt bine susţinuţi.Sânul nu încape în cupă. Adică dă pe afară. Sus apar cele două umflături. Dar mai rău este când dai pe afară pe sub sutien. Nu trebuie să ai sânii prea mari ca să ţi se întâmple asta şi chiar se îmtâmplă mai multor femei decât ai crede. Dacă ridici mâinile şi,odată cu ele,se ridică şi sutienul,sunt mai multe probleme de rezolvat. Întâi de toate,verifică bretelele,să nu fie prea stânse,banda de la spate să nu fie prea largă,cupa prea mică. Dacă ai verificat aceste variabile,încearcă altă mărime,sau formă.Bretelele crează nişte şanţuri în umerii tăi. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple. Este aproape la fel de grav ca următoarea greşeală. Eliberează-ţi umerii,iar dacă sutienul nu stă la locul său,schimbă-l. Nu e nici vina umerilor tăi,dar nici a sutienului că nu l-ai ales bine.Banda de susţinere se ridică la spate. De ce? De ce crezi că este o idee bună să tragi de bretele până ajung să ridice acea bandă de susţinere care a fost menită să stea dreaptă? Dreaptă înseamnă paralel cu podeaua. Nu cu peretele sau cu spatele tău. Am văzut prea multe femei care fac această greşeală şi nu reuşesc să o înţeleg. Totuşi,oricare ar fi motivele,când banda sutienului se ridică spre cer,e un semn cât se poate de clar că acel sutien nu este potrivit pentru tine.Ce trebuie să faciEliberează sutienele nepotrivite din dulapul tău şi lasă-le să-şi găsească stăpânele pentru care au fost menite! Şi fii atentă la următoarele:

  • Banda de susţinere trebuie să fie mereu la acelaşi nivel,nu trebuie să se ridice în spate.
  • Balenele trebuie să stea pe loc,exact sub sâni,lipit de coaste,fără să intre în carne şi să strângă. Nu trebuie să se ridice peste sâni sau să plutească liber.
  • Cupa trebuie să îmbrace perfect sânul. Acesta trebuie să încapă perfect în cupă,nu să fii nevoită să îl îndeşi,ori să rămână loc liber.
  • Bretelele nu trebuie să strângă. Dacă le-ai lărgit complet şi încă te strâng,nu sta pe gânduri şi probează altul.


Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg