Estompează natural pungile de sub ochi

1 81809 original jpg jpeg

Primul lucru pe care-l vezi când priveşti o persoană sunt ochii. Dar, dacă ochii tăi au un aspect obosit şi pungile de sub ochi sunt prezente şi eşti în căutare de soluţii, iată care sunt cauzele şi cum poţi rezolva problema.

Principalele cauze ale pungilor de sub ochi sunt:

-    Deficienţa de vitamine;-    Afecţiune renală;-    Alimentaţie bogată în sodiu;-    Lipsa odihnei;-    Alergie;-    Produse cosmetice de slabă calitate.

Îmbunătăţeşte aportul de vitamine

Medicii ne spun că trebuie să avem o dietă echilibrată; trebuie să consumăm alimente bogate în vitamine şi alte substanţe nutritive necesare corpului pentru a funcţiona corespunzător. Un mod prin care poţi combate problemele pielii, inclusiv pungile de sub ochi, este incluzând în alimentaţia zilnică mai multe fructe şi legume.

Redu consumul de sodiu (sare)

Sodiul are ca rezultat reţinerea apei, lichid care se acumulează în afara celulelor şi provoacă umflarea ţesuturilor moi. Aşa apar şi pungile de sub ochi. Recomandat este să se reducă cantitatea de sare consumată şi alimentele bogate în sodiu. În schimb, optează pentru sarea roz de Himalaya. Pungile de sub ochi se vor estompa în scurt timp.

Aplică comprese reci

Compresele reci provoacă contractarea vaselor de sânge, ducând la dezumflarea zonei de sub ochi. Compresele reci sunt recomandate înainte de a face duş, seara. Lasă compresul cu apă rece să acţioneze cel puţin 20 de minute.

Aplică comprese cu ceai de muşeţel

În cazul în care alergia este cauza din spatele pungilor de sub ochi, ceaiul de muşeţel este remediul de bază. Datorită proprietăţilor antiinflamatorii, ceaiul de muşeţel este cunoscut ca fiind cel mai eficient împotriva pungilor de sub ochi. Tot ce trebuie să faci este să prepari ceai de muşeţel şi să-l laşi să se răcească. Cufundă două dischete în el, stoarce excesul, după care aplică-le pe ochi. lasă-le să acţioneze 15 minute. Repetă tratamentul natural în fiecare zi, de două ori.

Un alt sfat este să nu te culci niciodată fără să te demachiezi. Nu uita că machiajul poate provoca mai multe probleme dermatologice.



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg