Extensiile de gene - sunt ele potrivite pentru tine?

1 74731 original jpg jpeg

Rimelul alungeşte genele, le face să pară mai dese şi mai curbate. Însă dacă vrei să ai genele mai mereu lungi şi voluminoase, fără să le rimelezi, poţi apela la extensiile de gene.

Extensiile de gene sunt prelungiri semipermanente ale genelor naturale. Există multe tipuri de extensii. Ele au diferite lungimi. Alegerea celor potrivite ţie va fi făcută în urma discuţiilor cu cosmeticiana ta.

Genele au propriul ciclu de creştere,de aceea nu toate cad în acelaşi timp. Atunci când îţi pui extensii,trebuie să le completezi o dată la câteva săptămâni,deoarece extensiile vor cădea odată cu genele.

Citeşte şi:Care sunt riscurile genelor false şi când reprezintă acestea un pericol pentru sănătatea ochilor

Cum se îngrijesc

Dacă-ţi pui extensii,este important să le îngrijeşti corespunzător. Specialiştii recomandă curăţarea acestora cu şampon pentru copii,deoarece este blând şi nu va distruge adezivul folosit în lipirea extensiilor. Este important să-ţi cureţi zilnic genele,pentru a evita acumularea de bacterii,ceea ce poate duce la iritaţii şi chiar la infecţii,precum conjunctivita. Dacă obişnuieşti să-ţi machiezi ochii,asigură-te că nu foloseşti un produs de îndepărtare a machiajului pe bază de ulei,deoarece va afecta extensiile. În cazul în care vrei ca genele să fie îndepărtate,fă asta la salon. În caz contrar,întregul process va fi unul foarte dureros. În plus,înainte de îndepărtarea extensiilor,nu le mai rimela pentru 24 de ore,căci produsul va fi îndepărtat foarte greu de pe gene.

Citeşte şi:Gene mai lungi şi mai groase cu doar 3 ingrediente

Poţi să fii alergică la extensii

Sunt persoane alergice la extensiile genelor sau la adezivii folosiţi. Este bine ca înainte să-ţi pui extensii,să faci un mic test pe piele,pentru a te asigura că nu vei avea probleme. Dacă timpul te presează şi nu ai când să faci testul,dar ochii ţi se umflă şi ţi se înroşesc,probabil că eşti alergică la extensii sau la adezivul folosit. În acest caz,ia un antihistaminic şi mergi la salon pentru îndepărtarea genelor. Dacă iritaţia nu dispare,trebuie să ajungi de urgenţă la un medic oftalmolog.

Credit foto:www.thelist.com



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg