„Femeile sunt atrăgătoare!” Sora lui Kylie Minogue și-a schimbat orientarea sexuală?

Dannii Minogue se vrea o femeie modernă, care iubește liber și... pe cineva vrea ea. A devenit lesbiană sau preferă persoanele de ambele sexe mai nou?

image

Cântăreața australiană de 52 de ani ne-a zăpăcit cu declarațiile făcute – ba este îndrăgostită de femei, ba are o relație stabilă cu un bărbat și vorbește aiurea despre preferințe sexuale. Cel mai probabil, și-a dorit să-și promoveze noua emisiune și a sărit cu afirmații confuze în spațiul public!  

Dannii a declarat, chiar înainte de lansarea concursului de dating lesbian „I Kissed A Girl” (n.r. „Am sărutat o fată”) pe BBC 3, că se identifică drept „queer”, iar acum insistă că e heterosexuală înverșunată și implicată până peste cap într-o relație de lungă durată cu un bărbat.

„Ca să lămuresc situația, nu am avut nicio revelație și nu făceam niciun anunț că sunt lesbiană sau queer”, a ținut să precizeze Dannii Minogue că lucrurile au fost scoase din context: „Sunt heterosexuală și am o relație de lungă durată cu un bărbat!”, a conchis ea.

Sora lui Kylie Minogue se iubește cu producătorul muzical Adrian Newman de mai bine de un deceniu și este mama lui Ethan (de 13 ani), pe care l-a conceput cu fostul partener de viață, Kris Smith, tot un bărbat, evident.

Fostul membru al juriului de la X Factor a recunoscut că, înainte de-a se lansa emisiunea ei, se gândea că ar fi și ea „queer într-un mod mai ciudat”. Ce înseamnă asta? Nu știm exact. Cert e că una dintre concurente, Amy din Surrey, a spus că Dannii este exact genul ei de femeie, lucru care i-a determinat pe jurnaliști să o întrebe pe artistă dacă ea se simte atrasă de femei. „Fetelor, voi sunteți extrem de atrăgătoare! Știți asta. Și ador lucrul acesta. De asta mă aflu și eu aici. V-am răspuns cum trebuie la întrebare?”. Nu prea…

image

În toată nebunia creată cel mai probabil de dragul audiențelor, un lucru e clar – emisiunea promite să spargă stereotipuri și să distreze publicul mai mult ca în trecut, când a fost difuzată o ediție heterosexuală a show-ului.

Concurenții trebuie să se sărute cu cineva înainte de orice și apoi să vadă dacă există compatibilitate între ei sau nu. Iar prezentatoarea emisiunii doar va privi cum se formează cuplurile în fața camerelor de filmat, nu va participa la așa ceva.

foto - InstagramRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg