„Femeile sunt atrăgătoare!” Sora lui Kylie Minogue și-a schimbat orientarea sexuală?

Dannii Minogue se vrea o femeie modernă, care iubește liber și... pe cineva vrea ea. A devenit lesbiană sau preferă persoanele de ambele sexe mai nou?

image

Cântăreața australiană de 52 de ani ne-a zăpăcit cu declarațiile făcute – ba este îndrăgostită de femei, ba are o relație stabilă cu un bărbat și vorbește aiurea despre preferințe sexuale. Cel mai probabil, și-a dorit să-și promoveze noua emisiune și a sărit cu afirmații confuze în spațiul public!  

Dannii a declarat, chiar înainte de lansarea concursului de dating lesbian „I Kissed A Girl” (n.r. „Am sărutat o fată”) pe BBC 3, că se identifică drept „queer”, iar acum insistă că e heterosexuală înverșunată și implicată până peste cap într-o relație de lungă durată cu un bărbat.

„Ca să lămuresc situația, nu am avut nicio revelație și nu făceam niciun anunț că sunt lesbiană sau queer”, a ținut să precizeze Dannii Minogue că lucrurile au fost scoase din context: „Sunt heterosexuală și am o relație de lungă durată cu un bărbat!”, a conchis ea.

Sora lui Kylie Minogue se iubește cu producătorul muzical Adrian Newman de mai bine de un deceniu și este mama lui Ethan (de 13 ani), pe care l-a conceput cu fostul partener de viață, Kris Smith, tot un bărbat, evident.

Fostul membru al juriului de la X Factor a recunoscut că, înainte de-a se lansa emisiunea ei, se gândea că ar fi și ea „queer într-un mod mai ciudat”. Ce înseamnă asta? Nu știm exact. Cert e că una dintre concurente, Amy din Surrey, a spus că Dannii este exact genul ei de femeie, lucru care i-a determinat pe jurnaliști să o întrebe pe artistă dacă ea se simte atrasă de femei. „Fetelor, voi sunteți extrem de atrăgătoare! Știți asta. Și ador lucrul acesta. De asta mă aflu și eu aici. V-am răspuns cum trebuie la întrebare?”. Nu prea…

image

În toată nebunia creată cel mai probabil de dragul audiențelor, un lucru e clar – emisiunea promite să spargă stereotipuri și să distreze publicul mai mult ca în trecut, când a fost difuzată o ediție heterosexuală a show-ului.

Concurenții trebuie să se sărute cu cineva înainte de orice și apoi să vadă dacă există compatibilitate între ei sau nu. Iar prezentatoarea emisiunii doar va privi cum se formează cuplurile în fața camerelor de filmat, nu va participa la așa ceva.

foto - Instagram



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg