Cum i s-a schimbat viața lui Kylie Minogue după ce a învins cancerul

Kylie Minogue, în vârstă de 43 de ani, s-a luptat în urmă cu câțiva ani cu o boală nemiloasă - cancer la sân. Cântăreața a trecut prin momente dificile, ceea ce a făcut-o să vadă viața „cu totul altfel‟. Iată ce schimbări a adus artista în viața ei! 

image

Ne aducem aminte de Kylie Minogue la apogeul carierei sale, pe când lansa celebra piesă „Can’t Get You Out of My Head‟. Din păcate, în anul 2005, artista a fost nevoită să ia o pauză de la viața artistică, deoarece a primit diagnosticul de cancer la sân, un fapt care i-a pus capăt turneului „Showgirl‟. După ce a aflat de condiția sa medicală, artista a început ședințele de chimioterapie, moment care i-a schimbat total viziunea despre viață. 

Kylie Minogue: „M-am gândit că o să vadă totul la știri‟

Într-un interviu pentru „People‟, Kylie Minogue și-a amintit ce a simțit în primele zile când a aflat vestea diagnosticului. „Am simțit ca și cum pământul ar fi alunecat la propriu. Am simțit totul diferit. Lumea nu a știut când am primit diagnosticului. Eram în acel moment cu fratele și cu iubitul meu, cu toții pierduți. Ne-am dus la o cafenea. Chelnerul m-a întrebat cum mă simt, iar eu i-am răspuns robotic «mă simt bine». M-am gândit că o să vadă totul la știri‟, și-a amintit ea. 

În ciuda faptului că au trecut 16 ani de când Minogue s-a vindecat, ea încă este afectată de acest subiect delicat. „Este destul de dificil să vorbești despre asta, pentru că este ceva profund. Este destul de ciudat‟, a mărturisit artista. 

Cum a schimbat-o diagnosticul 

În urma experiențelor, Kylie Minogue recunoaște că viața ei s-a schimbat în totalitate: „Consider că după cancer sau după alt incident din viață care te schimbă, trebuie să te adaptezi‟. În prezent, artista spune că se străduiește să se concentreze pe tot ce este pozitiv în viața ei. „Viața este o serie de provocări și îmi propun să am cât mai multe momente bune. În această etapă a vieții mele, chiar simt că viața este făcută din momente și trebuie să mărturisesc că tot răul este spre bine‟, a mărturisit Kylie Minogue.

În plus, artista îi sfătuiește pe toți să meargă la control medical încă din primele momente în care au simptome.

La finalul anului trecut, Kylie Minogue a lansat cea mai recentă piesă a sa, „A Second to Midnight‟, în colaborare cu „Years & Years‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg