Relațiile extraconjugale ale lui Elvis. Priscilla citea despre ele în presă

Născut în Tupelo, Mississippi, în 1935, într-o familie modestă, fără pretenții materiale, Elvis Presley a reușit să-și depășească condiția și să devină cel mai mare star din lume. Iar, odată cu faima, a venit și adulația femeilor de pretutindeni, de care artistul s-a bucurat chiar și-n timpul căsniciei lui cu Priscilla Presley.

image

Regele Rock & Roll a devenit faimos în 1955, cu hitul „Heartbreak Hotel”, care a urcat imediat în vârful topurilor muzicale. În 1957, cântărețul a fost chemat în armată și, un an mai târziu, și-a servit țara în Germania de vest.

În timp ce se afla în armată, în Europa, Elvis și-a întâlnit viitoarea soție, pe Priscilla Presley, născută Beaulieu. Cei doi amorezi și-au continuat relația când s-a întors în Statele Unite și a devenit tot mai cunoscut în muzică și filme, apărând în 21 de filme numai în anii ’60, susține History.

Cei doi s-au căsătorit și au adus-o pe lume pe Lisa Marie Presley, în 1968, dar mariajul lor a fost unul tumultuos încă de la început. Până în 1970, Elvis era deja supraponderal și dependent de pastille. A murit în 1977, la numai 42 de ani, în timp ce singura lui soție trăiește și-n ziua de azi.

Idila celor doi a început în vara anului 1959, în Germania. Tatăl Priscillei lucra în Air Force și fusese detașat în Germania, conform autobiografiei ei, „Elvis and Me”. Ea n-avea mai mult de 14 ani când a trebuit să se mute cu tatăl ei în Europa. Întâmplarea a făcut ca Elvis să fie și el în Germania în acea perioadă la o distanță scurtă de familia Beaulieu, în Bad Nauheim.

.Întâlnire specială

Priscilla a făcut cunoștință cu Elvis prin intermediul lui Currie Grant, un membru din Air Force. Avea mari emoții cu privire la întâlnirea lor, însă n-avea de ce pentru că Regele Rock & Roll a plăcut-o pe loc. Priscilla s-a întors acasă abia la 2 noaptea, după ce-și petrecuse mai multe ore cu Elvis și bunica lui, Minnie Mae Presley.

La acea vreme, cântărețul era deja implicat într-o relație cu nemțoaica Elisabeth Stefaniak, de 19 ani. De fapt, aceasta locuia cu artistul cu care nu-și consumase relația de teama apariției unei sarcini, dar care era extrem de apropiată de el.

Când Elvis și-a început idila cu Priscilla Beaulieu, în 1959, el dormea în fiecare noapte cu Stefaniak. Pe măsură ce trecea timpul, cântărețul își petrecea tot mai mult timp cu Priscilla în detrimentul idilei acestuia cu nemțoaica. Și asta n-a fost singura dată când Presley se mai vedea și cu alte femei în timp ce era oficial cu Priscilla.

Amantele Regelui

În vara lui 1963, Elvis s-a întors la Hollywood pentru a filma „Viva Las Vegas”, în care îi dădea replica frumoasei Ann-Margret, de 22 de ani. Presa a prins din zbor gesturi tandre între cei doi tineri, relatând tot mai multe detalii despre relația lor tot mai pasională.

Cum era de așteptat, Priscilla devenea tot mai geloasă pe atenția pe care Elvis i-o dădea colegei lui de platou, care a mers atât de departe, încât a spus presei că devenise logodnica lui Presley. Cântărețul a încercat s-o liniștească pe adolescenta Priscilla, lucru pe care a și reușit să-l facă, în ciuda faptului că și-a continuat întâlnirile amoroase cu tânăra actriță. Iar jurământul făcut de el în fața altarului nu s-a împiedicat s-os înșele pe Pricilla de câte ori avea ocazia.

Foto - InstagramRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg