FOTO Elon Musk are propria statuie. 600.000 de dolari au cheltuit fanii miliardarului în onoarea lui

Asta da aroganță! Elon Musk are propria statuie. Monumentul a fost conceput de fanii canadieni ai miliardarului, care au scos din buzunar 600.000 de dolari în cinstea eroului lor. 

image

Un lucru este cert: Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, este apreciat în întreaga lume de o mulțime de persoane. De-a lungul timpului, oamenii s-au unit și au creat mai multe grupuri dedicate miliardarului, dar și o pagină de Instagram, unde îi pun în evidență reușitele din plan profesional. Însă asta nu este tot! De curând, fanii lui Elon Musk s-au decis să își elogieze eroul printr-o statuie inedită. 

Citește și: „Cel mai bogat om din lume îl provoacă pe Putin la bătaie. Elon Musk: „Miza e Ucraina!” 

Cum arată statuia lui Elon Musk? 

Fanii canadieni ai lui Elon Musk și-au arătat aprecierea față de noul proprietar al Twitter prin construirea unui monument de 9 metri lungime pentru eroul lor. Statuia, făcută din aluminiu, are chipul lui Musk și corpul unei capre ce călărește o rachetă. De ce corpul unei capre? Pentru că, în limba engleză, „GOAT‟ („capră‟) este folosit și ca acronim pentru „Greatest Of All Time‟ („cel mai bun din toate timpurile‟), așa că acest joc de cuvinte a fost o sursă de inspirație pentru creatori. 

image

700 de ore au lucrat sculptorii canadieni, Kevin și Michelle Stone, la acest cadou și în total au scos din buzunar 600.000 de dolari: „I-am construit lui Elon Musk un monument de 600.000 de dolari în onoarea numeroaselor sale realizări și pentru angajamentul său față de criptomonede‟, au spus cei care au creat monumentul. 

O să călătorească până la Elon 

Statuia urmează să îi fie prezentată lui Elon Musk pe data de 26 noiembrie la biroul său Tesla din Austin, Texas: „Majoritatea oamenilor credeau că nu o vom face niciodată, dar după un an de construcție, a venit timpul să-l aducem acasă la Elon. Într-adevăr, vrem doar să-l întâlnim și să îi oferim statuia. La urma urmei, el este cel mai inovator om în viață‟, se arată într-un comunicat transmis de firma care a lucrat la statuie, citat de „Daily Mail‟.

Așadar, crezi că Elon Musk va fi impresionat de acest cadou inedit? 

Sursă foto/video: Twitter, Pinterest



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg