Vedete care s-au căsătorit de două ori cu aceiași parteneri. A fost cu noroc?

Pentru unele vedete, divorțul nu a reprezentat un impediment pentru a se întoarce în trecut. Ai ghicit? Astăzi discutăm despre vedetele internaționale care s-a căsătorit de două ori cu aceleași persoane. 

image

Divorțul poate fi dureros, însă aceste vedete nu s-au lăsat descurajate de neînțelegerile din trecut și au hotărât să mai dea încă o șansă relațiilor lor. După ce au divorțat, au realizat cât de mult îi iubesc pe foștii parteneri, așa că s-au întors în trecut și s-au căsătorit din nou cu ei. Iată cine sunt aceste vedete! 

Pamela Anderson 

În luna octombrie a anului 2007, Pamela Anderson se căsătorea cu jucătorul de poker Rick Salomon. Din păcate, căsnicia lor a durat doar câteva luni, până în decembrie, când vedeta a cerut divorțul. Patru ani mai târziu, cei doi au încercat să reia legătura și s-au căsătorit pentru a doua oară. Lucrurile nu au mers nici de data aceasta și au divorțat din nou. Potrivit „People‟, Pamela a depus atunci un ordin de restricție, susținând că fostul ei soț a fost abuziv în relația lor. 

Elon Musk 

În anul 2008, Elon Musk începea o poveste de dragoste cu actrița Talulah Riley, care s-a încununat cu o nuntă fastuoasă, ce a avut loc în 2010. La scurt timp de la eveniment, Musk a anunțat că vrea să divorțeze de Riley, divorțul fiind finalizat în anul 2012.

La un an și jumătate mai târziu, cei doi au reluat legătura și s-au căsătorit pentru a doua oară. Previzibil, nici de data aceasta căsnicia celor doi nu a funcționat. Potrivit „Best Life‟, el a scris atunci pe Twitter: „Au fost patru ani extraodinari. Te voi iubi pentru totdeauna. Vei face pe cineva foarte fericit într-o zi‟. 

Elizabeth Taylor 

La începutul anilor ’60, Elizabeth Taylor îl cunoștea pe Richard Burton, la filmările pentru „Cleopatra‟. S-au îndrăgostit și au început o poveste de dragoste, deși ambii erau căsătoriți cu alte persoane. Patru ani mai târziu, Elizabeth Taylor și Richard Burton au hotărât să se căsătorească, însă mariajul lor a durat doar 10 ani. După cum citează „Vanity Fair‟ „dependența lui Taylor de pastile, alcoolismul lui Burton și aventurile lui, i-au sfâșiat, în cele din urmă pe iubiții legendari‟.

Când toată lumea credea că povestea lor s-a încheiat, un an mai târziu, cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit pentru a doua oară. Pasiunea lor reaprinsă nu a fost suficientă pentru ca mariajul lor să funcționeze, deoarece au divorțat din nou, la un an distanță de la a doua căsnicie. 

Citește și: Elizabeth Taylor și Richard Burton: dragoste cu scântei 

Eminem

Pe când avea 15 ani, cântărețul Eminem o cunoștea pe viitoarea lui soție, Kimberly Scott, în vârstă de 13 ani. Ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, chiar înainte de primul turneu oficial al lui Eminem. Relația lor a fost una tumultoasă, deoarece faima și-a pus amprenta asupra lor, așa că doi ani mai târziu, Eminem și Kimberly au divorțat.

După despărțire, au păstrat legătura și, mai mult decât atât, au decis să se recăsătorească, în anul 2006. Din păcate, la trei luni de la ceremonie, Eminem și Kimberly s-au despărțit din nou.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg