Filmul care a convins-o pe Eva Mendes că este „o actriță groaznică‟

Eva Mendes (49 de ani) a mărturisit că a existat un moment în carieră când și-a dat seama că nu este o actriță bună. S-a întâmplat după ce a vizionat un film în care a jucat! 

image

Actrița Eva Mendes a reușit să își construiască o carieră respectabilă, jucând în multe filme de succes, precum: „Ghost Rider‟, „2 Fast 2 Furious‟, „Hitch‟ sau „Cleaner‟. Dar, la un moment dat, ea a renunțat la viața de la Hollywood: „M-am săturat să lupt pentru rolurile bune‟, a spus ea, într-un interviu pentru „Variety‟: „A existat un moment în care m-am gândit să-mi creez propriile oportunități, dar nu mi s-a părut că se merită‟, declara actrița. 

Citește și: Eva Mendes, printre actorii pe care nu îi vom mai vedea niciodată jucând în filme. Care este motivul 

De asemenea, faptul că a devenit mamă i-a întărit și mai mult decizia de a lua o pauză de la actorie. „Aplaud și apreciez femeile care reușesc să le facă pe toate, dar eu nu sunt una dintre ele. Din fericire, nu lucrez și îmi dau seama cât de norocoasă sunt pentru că am luat această decizie‟, spunea Eva pentru „Sydney Morning Herald‟. 

Filmul care a convins-o că este „o actriță teribilă‟ 

Eva Mendes a mărturisit că a existat un moment când și-a dat seama că este „o actriță groaznică‟. Se întâmpla la începuturile carierei sale, când nici măcar nu se gândea că o să devină o actriță cunoscută: 

„Eram în primul an la facultate. Eram tânără și îmi doream să intru la istoria artei. M-am întâlnit cu un manager care mi-a propus să apar în reclame. M-am gândit că o să câștig rapid bani în perioada verii, dar nu am primit în vreo reclamă.‟ 

Ulterior, ea a primit un rol în filmul de groază „Children of the Corn V‟, care a convins-o că trebuie să muncească mai mult pentru a deveni o actriță bună: 

„Nu aveam de gând să fac o carieră din asta. Dar mi-am dat seama că sunt o actriță groaznică și a început să mi se pară genul de provocare pe care trebuie să o urmez‟, povestea ea într-un interviu pentru „Marie Claire‟. Experiența a convins-o pe Mendes să își angajeze un profesor de actorie pentru a-și dezvolta abilitățile. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: YoutubeRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg