Filmul care a convins-o pe Eva Mendes că este „o actriță groaznică‟

Eva Mendes (49 de ani) a mărturisit că a existat un moment în carieră când și-a dat seama că nu este o actriță bună. S-a întâmplat după ce a vizionat un film în care a jucat! 

image

Actrița Eva Mendes a reușit să își construiască o carieră respectabilă, jucând în multe filme de succes, precum: „Ghost Rider‟, „2 Fast 2 Furious‟, „Hitch‟ sau „Cleaner‟. Dar, la un moment dat, ea a renunțat la viața de la Hollywood: „M-am săturat să lupt pentru rolurile bune‟, a spus ea, într-un interviu pentru „Variety‟: „A existat un moment în care m-am gândit să-mi creez propriile oportunități, dar nu mi s-a părut că se merită‟, declara actrița. 

Citește și: Eva Mendes, printre actorii pe care nu îi vom mai vedea niciodată jucând în filme. Care este motivul 

De asemenea, faptul că a devenit mamă i-a întărit și mai mult decizia de a lua o pauză de la actorie. „Aplaud și apreciez femeile care reușesc să le facă pe toate, dar eu nu sunt una dintre ele. Din fericire, nu lucrez și îmi dau seama cât de norocoasă sunt pentru că am luat această decizie‟, spunea Eva pentru „Sydney Morning Herald‟. 

Filmul care a convins-o că este „o actriță teribilă‟ 

Eva Mendes a mărturisit că a existat un moment când și-a dat seama că este „o actriță groaznică‟. Se întâmpla la începuturile carierei sale, când nici măcar nu se gândea că o să devină o actriță cunoscută: 

„Eram în primul an la facultate. Eram tânără și îmi doream să intru la istoria artei. M-am întâlnit cu un manager care mi-a propus să apar în reclame. M-am gândit că o să câștig rapid bani în perioada verii, dar nu am primit în vreo reclamă.‟ 

Ulterior, ea a primit un rol în filmul de groază „Children of the Corn V‟, care a convins-o că trebuie să muncească mai mult pentru a deveni o actriță bună: 

„Nu aveam de gând să fac o carieră din asta. Dar mi-am dat seama că sunt o actriță groaznică și a început să mi se pară genul de provocare pe care trebuie să o urmez‟, povestea ea într-un interviu pentru „Marie Claire‟. Experiența a convins-o pe Mendes să își angajeze un profesor de actorie pentru a-și dezvolta abilitățile. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg