Fiul de patru zile al lui Kevin Bacon, salvat de la moarte de un paznic!

Celebrul actor de la Hollywood era cât pe ce să-și piardă fiul, dacă nu era un simplu paznic care să intervină pe loc și să-i salveze viața micuțului copil.

image

Kevin Bacon și-a amintit recent o întâmplare care era să se sfârșească tragic pentru fiul său, Travis, de numai 4 zile! În timp ce se afla în studioul emisiunii Jimmy Kimmel Live, actorul din filme precum „Footloose” și „Apollo 13” a recunoscut că a făcut o greșeală care aproape că l-a costat viața copilului său.

Kevin a povestit cum i-a încuiat din greșeală pe fiul său nou-născut în mașină și cum l-a lăsat pe micuț disperat, singur și în pericol de moarte, susține TODAY.

Bacon și soția lui, Kyra Sedgwic, stăteau la hotel atunci. „Stăteam la Chateau Marmont din Los Angeles, unul dintre puținele hoteluri care ne permitea să ne aducem și câinele. Tocmai închiriasem o mașină și, nu știu, eram cu minte aiurea. Mi-au scăpat lucruri din vedere…”, a continuat actorul să povestească.

„Am oprit mașina în fața hotelului, am ieșit din mașină, am trântit portiera, mașina avea încă motorul pornit, cheile erau în mașină, ferestrele erau închise, iar copilul rămăsese în mașină”, a intrat actorul în amănunte. „Băiețelul meu avea, cred, patru zile atunci. Așa că puțin spus că mi-am pierdut mințile…”, a continuat acesta.

Din fericire, unui dintre paznici a văzut întreaga scenă, și-a dat seama că actorul era agitat și cu mințile aiurea  și-a acționat pe loc. Paznicul descris de Bacon a fiind „minunat” și „eroic” a observat un geam mic triunghiular la mașină și-a profitat de existența lui. Și-a înfășurat pumnul într-un prosop și-a spart apoi geamul, după care a deschis portira de la mașinăși-a eliberat bebelușul care plângea cu sughițuri.   

„Tipul acesta minunat, un erou, a acționat în trei secunde. Și-a înfășurat mâna într-un prosop și a spart geamul”, a spus Kevin Bacon plin de recunoștință. „Era paznic la Chateau Marmont. Un supererou, vă spun!”, a conchis vedeta care a spus, de asemenea, că speră că i-a dat un bacșiș consistent salvatorului copilului său. „Cinci secunde i-au luat ca să scoată copilul din mașină, cinci secunde!”.

Incidentul s-a încheiat cu bine pentru Travis Bacon, care are 33 de ani acum și este atât actor, ca părinții lui, cât și cântăreț de succes.

Foto - Shutterstock



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg