Nicolas Cage a cumpărat un loc în avion pentru prietenul imaginar al fiului său

Actrița Minnie Driver a făcut o declarație uluitoare despre Nicolas Cage. Este actorul un tată extrem de grijuliu sau o celebritate puțin… sărită de pe fix?

image

Actrița din „Good Will Hunting” a povestit istorioara despre colegul ei de breaslă ca să demonstreze că Nicolas nu e omul atât de rău precum și l-a imaginat cineva de pe Instagram, care a început, zilele trecute, să-l atace pe actor.

„Am fost, la un moment dat, într-un avion cu NC și fiul lui și un loc fusese cumpărat și pentru prietenul imaginar al copilului său”, a dezvăluit actrița britanică de 53 de ani, iar comentariul ei a strâns, pe nepusă masă, peste 200 de aprecieri pozitive.

Nu e clar la care dintre fiii lui Cage se referea Minnie, la Kal-El (17 ani) sau la Weston (31 de ani), dar acest aspect nici nu contează așa mult. Important e că superstarul de la Hollywood a dat dovadă de empatie în privința fiului său și-a dorinței sale de-a nu sta despărțit de cel mai bun amic al său nicio secundă.

Driver s-a simțit nevoită să intervină cu un comentariu emoționant după ce o femeie tocmai povestise cum managerul unui hotel le-a cerut ei și logodnicului ei să renunțe la apartamentul nupțial pentru a i-l da unei celebrități. Cuplul l-a refuzat pe manager.

„În weekendul nunții noastre, l-am văzut pe Nicolas Cage cum se plimba prin hotelul în care eram și noi cazați. Nic Cage a încercat să-mi distrugă nunta și asta e povestea mea!”, a răbufnit femeia pe rețelele sociale.

Managerul actorului a infirmat întreaga poveste a miresei izgonite din camera ei de hotel și a negat și că Nicolas a cumpărat un loc în plus în avion pentru prietenul imaginar al copilului său. Totuși e puțin probabil ca o actriță de calibrul lui Minnie Driver să mintă cu ceva ce nici nu e așa greșit.

Weston Cage, fiul cel mare al actorului

image

Da, e o risipă să cumperi un bilet de avion degeaba, pentru cineva care nu există, dar Nicolas Cage își permite să arunce cu banii în stânga și în dreapta. În plus, nu e neapărat gestul unui om dezechilibrat psihic sau al unui star de cinema care se vrea prețios și exclusivist. E gestul unui părinte căruia îi pasă de copiii săi.  

Cage îl are pe Weston cu fosta lui parteneră de viață, Christina Fulton, iar Kal-El a fost conceput cu Alice Kim. În septembrie 2022, actorul de 59 de ani a devenit din nou tată, fiica lui, August Francesca, fiind adusă pe lume de cea de-a cincea lui soție, Riko Shibata. Cei doi părinți și-au unit destinele în martie 2021.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg