FOTO Adorabil! Bradley Cooper, în ipostaza de tată: „Îmi plac desenele animate‟

Bradley Cooper (47 de ani) depune mult efort pe platourile de filmare, însă actoria nu este singura sa ocupație. De când a venit pe lume fiica sa, Lea, în anul 2017, el are multe îndatoriri și în calitate de tată. 

Bradley Cooper si Lea jpeg

În urma relației pe care Bradley Cooper a avut-o cu fotomodelul Irina Shayk (36 de ani), a rezultat fiica lor superbă, pe nume Lea De Seine Shayk Cooper, astăzi în vârstă de cinci ani. „Să am un copil este, cu adevărat, un miracol. Este ceea ce am visat mereu. M-a ajutat să mă deschid și mai mult și să trăiesc în prezent‟, declara actorul, pentru „NPR‟. 

Citește și: Bradley Cooper are grijă în permanență de cea care i-a dat viață. Ce alte celebrități locuiesc cu părinții

Bradley Cooper este topit după Lea, ea fiind și singurul său copil. Deși s-a despărțit, în anul 2019, de Irina Shayk, Cooper se implică în totalitate în creșterea și educației fiicei sale: „Vreau ca fiica mea să aibă o educație bună. Vreau ca ea să simtă mereu că este iubită. Paternitatea m-a schimbat. Fiecare lucru este umbrit de faptul că am ajuns să fiu tatăl unei ființe minunate‟, a spus el. 

Într-un interviu pentru Oprah Winfrey, Bradley Cooper a mărturisit că fiica sa îi amintește în totalitate de tatăl lui, regretatul actor Charles Cooper: „Fiica noastră este incredibilă. Îmi amintește de tata. Îi seamănă. Îl văd destul de des pe tatăl meu prin ea‟. 

Bradley Cooper: „Îmi plac desenele animate‟ 

Pentru că își dorește ca Lea să moștenească dragostea pentru muzică, Cooper îi cântă des acesteia piese pentru copii, dar și melodiile din filmele în care el a apărut. 

Vezi și: Melodia din „A Star Is Born” care a împărțit internetul. „Este o parodie sau chiar o piesă bună?”

De asemenea, merge des cu ea la cinema, se joacă și se uită împreună la desene animate: „Mi-a permis să îmbrățișez copilăria, fără să mă judec pentru asta. De exemplu, aș putea să mă joc o zi întreaga cu ea, cu jucăriile, fără să mă simt ciudat. La fel, aș putea să mă uit constant la desene animate și să simt că nu pierd timpul. Îmi plac desenele animate‟, a spus actorul, în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show

Sursă foto: PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg